Bedankt voor je sollicitatie!

Leuk dat je gesolliciteerd hebt en ons team wilt komen versterken! We gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw sollicitatie en nemen binnen 24 uur contact met je op om je eventueel uit te nodigen voor een gesprek. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

MM BBQ

Onze sollicitatieprocedure

1. Reageren op de vacature

De eerste stap is gezet. Je hebt gesolliciteerd!

2. Beoordeling van je sollicitatie

Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een vragenlijst. Zo krijgen we inzicht in jouw kennis en expertise! Zien we voldoende raakvlakken? Dan nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

3. De eerste kennismaking

Graag nodigen wij jou uit bij ons op locatie voor een kennismakingsgesprek van 10 minuten.  Het kennismakingsgesprek vindt plaats met onze COO.

4. Beoordeling van het gesprek

Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Zo ja? Dan nodigen we je nogmaals uit.

5. Het vervolggesprek

Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek. Dit tweede gesprek vindt plaats met onze COO en de CEO. Bij dit gesprek gaan we dieper in op jouw werkervaring en op jouw potentiële functie bij MijnMarketing.com!

6. Contractvoorstel

Het vervolggesprek is positief verlopen en we zijn enthousiast! Er is een match! Graag nodigen wij je uit voor het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst en verwelkomen wij jou officieel bij MijnMarketing.com!

X