E-commerce manager

UPDATE: Keen, dé nieuwe social media-app!

Keen: dé nieuwe social media-app van Google! Deze app is een experiment van Google’s Area 120 en PAIR. Met deze nieuwe applicatie kun je al jouw interesses bundelen, een soort Pinterest, maar dan met nóg meer mogelijkheden!

Een van deze mogelijkheden is dat Keen je de mogelijkheid geeft om content, gevonden via Google, over een bepaald onderwerp te delen. Andere leden van Keen kunnen zo’n ‘search’ volgen. Op deze manier ontstaat er een online gemeenschap.

In vele opzichten lijkt Keen op Pinterest, maar niet helemaal! Pinterest is veel visueler en draait meer om stijl. Bij deze nieuwe applicatie draait het veel meer om het delen van bepaalde kennis met andere leden. Dit doet Keen door middel van het laten zien wat er voor antwoorden worden gegeven op bepaalde vragen. Zo geeft Keen de mogelijkheden voor bedrijven en experts om zich te profileren. De basis van de twee applicaties is hetzelfde.

Hoe het werkt? Je maakt een Keen-account aan via de Android-app of via StayKeen.com of je logt in met jouw Google-account. Vervolgens ga je aan de slag met de juiste zoekwoorden om de beste Google-resultaten te krijgen. Vervolgens komt de applicatie met allerlei suggesties voor artikelen die met jouw onderwerp te maken hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf artikelen of foto’s toe te voegen. Iedere dag komt het systeem met nieuwe updates gebaseerd op jouw zoekvraag. Je kunt zelf kiezen of je deze content toevoegt aan je Keen of niet.

Zelf aan de slag met Keen, maar weet je niet hoe? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en onze marketeers helpen je graag verder!

Dewi Smeets
Dewi Smeets
[email protected]


X