Nieuwe directie MijnMarketing.com onthult toekomstplannen

Full-service marketingbureau MijnMarketing.com heeft een nieuwe directie aangesteld en luidt daarmee een nieuwe fase voor scale-up organisatie in. De organisatie maakt hiermee de weg vrij om haar toekomstplannen te verwezenlijken: kennisleider zijn op alle vlakken binnen het marketing- en communicatiespectrum, zowel online als offline. Dit, in combinatie met de opening van een nieuw hoofdkantoor in Maastricht in 2023, maakt de organisatie klaar voor de nieuwe groeifase.

Nieuwe directie

CEO Jimé Hoen heeft een driekoppig managementteam aangesteld dat volledig bestaat uit bekende gezichten uit de organisatie. Chidi Graus (Chief Operating Officer) zal zich richten op de dagelijkse operatie en bedrijfsvoering. Kyra van Proosdij (Chief Commercial Officer) is eindverantwoordelijk voor het commerciële proces en business development. Luciënne Wynans (Chief Marketing Officer) heeft de leiding over de inhoudelijke koers, productontwikkeling en kwaliteit. Hoen blijft verantwoordelijk voor de buy-and-build strategie van de organisatie die in 2023 tot uiting zal komen.

“Ik ben er meer dan trots op om deze drie vrouwen voor te mogen stellen als nieuwe directie”, vertelt Hoen. “Het afgelopen jaar zijn ze middels een intensief programma klaargestoomd om MijnMarketing.com nóg sterker neer te zetten met het oog op de toekomst. Het feit dat het ook nog eens drie dames in de dertig zijn laat zien dat we geen glazen plafond kennen bij MijnMarketing.com.” Met de aanstelling van de nieuwe directie creëert de organisatie de mogelijkheid om haar dienstverlening en de bijbehorende 360º marketing aanpak te blijven ontwikkelen, innoveren en groeien in kwaliteit.

Een nieuw hoofdstuk in Maastricht

“Het is ons grote doel om kennisleider te zijn binnen het volledige marketingspectrum, online én offline. We willen vanuit onze visie een totaal ander geluid laten horen in het marketing- en communicatielandschap, op (inter)nationaal niveau.” Dat gaat gebeuren op een nieuwe locatie in Maastricht, waar met 1100 m2 niet alleen ruimte is voor de werkplekken van de klant- en expertiseteams, maar met een fotostudio, videostudio, inspiratie- en presentatieruimtes een ware campus voor kennisdeling gaat ontstaan. Bovendien biedt het nieuwe hoofdkantoor de mogelijkheid om de komende vijf jaar toe te werken naar 150 FTE. Waar de inspirerende hub van MijnMarketing.com zich zal vestigen, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Ben jij een professional in marketing of communicatie? Een marketeer, manager, adviseur of misschien strateeg? Werk je in online of offline marketing? In Maastricht ontstaat binnenkort een nieuwe beweging in ons marketinglandschap! Jimé Hoen, CEO van MijnMarketing.com, neemt je in een webinar van 30 minuten mee in zijn visie omtrent 360º Marketing® en het vernieuwende marketing geluid van het zuiden door onder andere een nieuw hoofdkantoor in Maastricht van meer dan 1.000 m2 en de bijbehorende groei naar 150 marketing professionals. 

X