home-seo-300x200

Zoekmachine
optimalisatie

Door SEO (Search Engine Optimization) is de website beter vindbaar en scoort deze hoger in Google en andere zoekmachines.
home-adwords-300x200

Google
Adwords

Via SEA (Search Engine Advertising) plaats je advertenties op Google. Hiermee bereik je het publiek dat op zoek is naar jou!
home-facebook-300x200

Adverteer op
Facebook

Bereik uw publiek door gerichte doelgroepselectie op Facebook. Bereik (en betaal) alleen de mensen die binnen de doelgroep vallen!

home-socialmedia-300x200

Social Media
Beheer

Social Media structureel geregeld? MijnMarketing.com zorgt dat uw kanalen er verzorgd en up-to-date uit zien!
home-content-300x200

Content
Marketing

Relevante en kwalitatieve informatie om klanten te binden en businessdoelstellingen te halen: meetbaar en effectief!
home-conversie-300x200

Conversie
Optimalisatie

Hoe bereik je een zo hoog mogelijke conversie? Optimaliseer de website in zowel tekst als design zodat doelen vaker behaald worden!
home-emailmarketing-300x200

E-mail
Marketing

Van eenmanszaak tot MKB tot grootzakelijk, e-mail marketing kan op elke schaal en tegen elk budget ingezet worden.
home-analytics-300x200

Website
Analytics

Hoe navigeren bezoekers door uw website? Verkrijg inzicht in het gedrag van uw verkeer dankzij online tracking en rapportage.

Google Partner

MijnMarketing.com is erkend Google Partner. Deze "Certified Partner" status krijgen wij als marketingbureau niet zomaar. Als Google Partner voldoen we aan de hoge kwaliteitseisen van Google die variëren van het afleggen van jaarlijkse examens, het beheren van een minimum budget tot het geven van de juiste adviezen en tips aan klanten. Hierdoor waarborgt MijnMarketing.com een hoge kwaliteit in online marketing campagnes zoals adverteren op Google Adwords.
Google Partner Badge

Copernica Partner

MijnMarketing.com is tevens erkend Copernica Partner. Ook deze “Certified Partner” status krijgen wij als marketingbureau niet zomaar. Als Copernica Partner voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen van Copernica die variëren van het afleggen van jaarlijkse examens, het beheren van een minimumbudget tot het geven van de juiste adviezen en tips aan klanten. Hierdoor waarborgt MijnMarketing.com een hoge kwaliteit in e-mail marketingcampagne.

Copernica-emailmarketing-Software-registered-partner-logo

Eigenwijze online marketeers

Van zoekmachine optimalisatie (SEO) tot Google Adwords, van E-mail Marketing tot Facebook beheer. De online marketeers van MijnMarketing.com zorgen voor een slimme online strategie, gericht op resultaat.

Gericht op conversies

Wat is het doel van jouw online kanalen zoals social media, e-mail of advertering? De online marketing campagnes van MijnMarketing.com worden volledig doorgemeten zodat de ROI (Return On Investment) direct zichtbaar is.

Relevante bezoekers naar de website

100.000 doelloze bezoekers naar de website, of liever 100 serieuze klanten? Zorg dat elke website bezoeker relevant is en ook daadwerkelijk interesse heeft. Schiet met hagel én precisie.

MijnMarketing

Online marketing optimaal inzetten?