VACATURE

Marketing Manager team Overheid

Wil jij jouw affiniteit met de overheid combineren met een uitdagende functie als Marketing Manager? Als Marketing Manager van team Overheid ben jij dé persoon die samen met je team creatieve en effectieve marketing- en communicatiestrategieën ontwikkelt, specifiek gericht op diverse overheidsinstanties.

  Klaar voor de uitdaging?

  Stuur je CV naar [email protected] of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

  Dit ben jij

  Je hebt #Passie voor marketing in de breedste zin van het woord;

  Je hebt affiniteit met de thema’s die spelen bij overheden;

  Hebt oog voor het politieke speelveld;

  Hebt ervaring met het opzetten van geïntegreerde online en offline marketingstrategieën;

  Bent communicatief vaardig, zowel in gesprekken als in schrift;

  Hebt tactisch inzicht en weet anderen te enthousiasmeren;

  Gaat voor het beste #Resultaat en stelt de opdrachtgever altijd centraal;

  Bent een servicegerichte teamspeler;

  Hebt excellente kennis van online en offline marketing;

  Hebt de #Ambitie om alles uit de kast te halen en jezelf verder te ontwikkelen binnen MijnMarketing.com.

  Jouw toekomstige werkdag als Marketing Manager van team Overheid

  Je kent je team en opdrachtgevers door en door. Zo weet jij precies welke specialist je nodig hebt om de doelen van de opdrachtgever te behalen. Je hebt een scherp inzicht in het politieke speelveld en weet hoe je hier met rake marketing op inspeelt. Van creatieve campagnes gericht op burgerparticipatie tot strategische marketingplannen voor citymarketing. Dat vraagt om lef, doorzettingsvermogen en sterke communicatie. Je staat dagelijks in contact met communicatie- en marketingmedewerkers, maar ook wethouders, bestuurders, programmanagers en communicatieadviseurs. Dat betekent dat je moet meebewegen met het werktempo van de organisatie en wendbaar moet zijn. Daarnaast treed jij op als verbindingsofficier en weet jij stakeholders op het juiste moment van de klantreis te betrekken.

  Kortom, jij weet je hoofd koel te houden in deze hectiek. Sterker nog, je krijgt er energie van! Met jou loopt alles op rolletje. Daarnaast ben de drijvende kracht achter je eigen team en weet hen te motiveren om voor het hoogst haalbare resultaat te gaan.

  Dit zijn wij

  We werken zowel voor nationale als internationale opdrachtgevers. Van de kapper op de hoek tot diverse zorginstellingen. Van Jumbo tot Phantasialand. Van b2b tot b2c. Bij ons is de gemiddelde leeftijd 30 jaar, drinken we graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic waarbij de snacks uiteraard niet mogen ontbreken.

  We hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Vooral niet tijdens onze memorabele teamuitjes. Van een skitrip naar Ischgl tot de grachten onveilig maken in Amsterdam met Koningsdag. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen (of zelfs buiten!) je vakgebied. Dit doe je samen met de teamlead van je vakgroep, maar ook zelfstandig door onbeperkt online trainingen te volgen. Vitaliteit vinden wij ook heel belangrijk, een ergonomische werkplek en een gratis sportabonnement mag dan ook absoluut niet ontbreken.

  Wat krijg je van ons?

  Pensioenregeling

  Aanbrengbonus nieuwe collega's

  Epische teamuitjes

  Ergonomische werkplek

  Fitness, groepslessen en zwemmen

  Flexibele werktijden

  Gratis in-house voedingscoach

  Veel doorgroeimogelijkheden

  12% Benefit Budget extra op je loon

  Bepaal zelf je aantal verlofdagen vanuit je Benefit Budget

  Macbook en iPhone

  Gevarieerd lunchplan

  MM Academy

  MM deals

  Onbeperkt leren

  Optionele thuiswerkdag

  MM Goodies

  Persoonlijk ontwikkelingsplan

  Reiskostenvergoeding

  Ieder jaar stijgend inkomen

  Onze sollicitatieprocedure

  1. Reageren op de vacature

  Je reageert op een vacature door bovenstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar [email protected].

  2. Beoordeling van je sollicitatie

  Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een vragenlijst. Zo krijgen we inzicht in jouw kennis en expertise! Zien we voldoende raakvlakken? Dan nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

  3. De eerste kennismaking

  Graag nodigen wij jou uit bij ons op locatie voor een kennismakingsgesprek van 10 minuten.  Het kennismakingsgesprek vindt plaats met onze COO.

  4. Beoordeling van het gesprek

  Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Zo ja? Dan nodigen we je nogmaals uit.

  5. Het vervolggesprek

  Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek. Dit tweede gesprek vindt plaats met onze COO en de CEO. Bij dit gesprek gaan we dieper in op jouw werkervaring en op jouw potentiële functie bij MijnMarketing.com!

  6. Contractvoorstel

  Het vervolggesprek is positief verlopen en we zijn enthousiast! Er is een match! Graag nodigen wij je uit voor het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst en verwelkomen wij jou officieel bij MijnMarketing.com!

  X