maart, 2020

Dit is een terugkerende training

03mar14:0017:00SmartphonografieEen interactieve training om je smartphone fotografie-skills te ontwikkelen. Maak van je mobiele telefoon een professionele gadget.14:00 - 17:00 Trainer: Ivo Nouwen

Lees meer

Opleiding details

Wist jij dat berichten die ondersteund worden met beeldmateriaal het beste scoren op social media? Video’s en afbeeldingen trekken veel meer aandacht dan een bericht dat alleen uit tekstuele content bestaat. Gelukkig leven we in een tijdperk waarin iedereen continue een camera bij de hand heeft: onze mobiele telefoon. Eén plus één is twee. Daarom hebben wij de training Smartphonografie in het leven geroepen! In de training Smartphonografie leggen wij alles uit over de mogelijkheden van jouw smartphone camera.

We behandelen allereerst de verschillen tussen de camera op een smartphone en een professionele camera. Hiernaast kijken we naar het dynamisch bereik, de verlichting, de standpunten en de compositie. Vervolgens gaan we er samen op uit en passen we de theorie meteen in de praktijk toe. Ten slotte evalueren we de resultaten uit de praktijkopdracht.

Voor wie

De training Smartphonografie is voor iedereen met een smartphone en het verlangen om beter te worden in het creëren van visuele content. Wij zorgen er met deze training voor dat jouw fotografie skills naar een hoger level getild worden. Maar, dan moet je wel je smartphone meenemen. Niet vergeten dus en snel aanmelden!

Tijd

(Dinsdag) 14:00 - 17:00

Locatie

Brunssum

Uranusstraat 17

Trainer

Ivo Nouwen

Kosten

€ 119,-

X