oktober, 2022

04okt10:0010:30Gratis Social UpdateEen gratis Social update voor iedereen die de nieuwste mogelijkheden wil leren kennen. In minder dan één uur up-to-date over social media.10:00 - 10:30 Trainer: Mandy Groeneveld

Details

Social media-algoritmes zijn continu in beweging. De ene keer werkt het liken van berichten om meer bereik te genereren en een week later kan het zomaar zijn dat juist het taggen van personen zorgt voor een hoger bereik. De ontwikkelingen van social media veranderen sneller dan je denkt en dat is waarom wij de gratis Social update in het leven hebben geroepen. Tijdens deze webinar vertellen wij je alles over de meest recente updates en helpen wij je social media optimaal te benutten.

Voor wie

De gratis Social update is voor iedereen die geïnteresseerd is in marketing, maar vooral ook voor online marketeers en ondernemers die nieuwe klanten willen vinden en duurzame klantrelaties willen opbouwen. Deze training zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte van al het laatste nieuws naar huis gaat. Snel aanmelden dus!

Wanneer

(Dinsdag) 10:00 - 10:30

Locatie

Webinar

Trainer

Mandy Groeneveld

Kosten

GRATIS

Inschrijven

X