Webdesign Heerlen

MijnMarketing.com, jouw full-service marketingbureau met ambitie.

 

Op zoek naar grafisch ontwerp of webdesign in Heerlen en omgeving? Bij MijnMarketing.com verzorgen we complete responsieve, vindbare en door jou zelf aanpasbare websites en webshops van A tot Z. Op een persoonlijke manier bouwen wij voor jou een gebruiksvriendelijke en effectieve online omgeving.

MijnMarketing.com is gevestigd in Brunssum, op slechts 10 minuten rijafstand van Heerlen.

Wie is MijnMarketing.com?

MijnMarketing.com is een full service marketing bureau dat zich bezig houdt met online en offline marketing. Wij bouwen websites en webshops van ontwerp tot realisatie. Afhankelijk van uw visie en wensen, maar vooral uw doelstellingen ontwikkelen we een online aanwezigheid met een duidelijke toegevoegde waarde. Bij MijnMarketing.com geven we vooraf advies op maat zodat de website optimaal op uw bedrijfsactiviteiten aansluit.

Bij een website laten maken komt veel kijken, zoals hosting, huisstijl, SEO, marketing en onderhoud. Daar kun jij je druk om maken, of dat kun je ons laten doen. Niks moet, alles kan.

 

 • Website laten maken

  Niet gewoon een mooie website. Een schitterend webdesign, gebruiksvriendelijk, doelgericht, gemaakt door een team van specialisten. Uiteraard afgestemd op uw visie en wensen!

 • Webshop laten maken

  Onze professionals ontwikkelen gebruiksvriendelijke webshops met een uniek ontwerp met een complete eigen identiteit. Uiteraard met uw wensen in onze gedachten!

“Het maken van een nieuwe website is geen vak apart, het zijn wel 8 vakken apart! Een site die door één of twee personen gemaakt wordt kan lang niet aan alle kwaliteitseisen voldoen. Een goede ontwerper schrijft vaak geen snelle code, een geweldige tekstschrijver is vaak niet analytisch genoeg voor een succesvolle conversie. Daarom werkt MijnMarketing.com met het hele team: ieder bewaakt zijn eigen specialisatie”.

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Gerelateerde blogs

  De 5 fases van het Kijk-Kies-Koop model

  De customer journey van MijnMarketing.com, beter bekend als het Kijk-Kies-Koop-model, wordt ook wel de klantreis genoemd. Het is een strategi ...


  Lees verder

  4 tips voor betere LinkedIn video advertenties

  Video is een goed scorend content type op sociale media. Een video zorgt onder andere voor een hogere betrokkenheid en meer deelacties. Daarnaast geef ...


  Lees verder

  De nieuwe ‘standaard’ van conversietracking in de toekomst.

  De moderne online marketingwereld ondergaat een drastische verandering doordat steeds meer techgiganten zoals Google ‘3rd party cookies’ ...


  Lees verder

  Aan de slag met Personal Branding

  De eerste indruk; je hebt maar één kans. Stel, je bent zelfstandig ondernemer en je wilt graag je klantenkring vergroten. Of je bent werkzo ...


  Lees verder
  X