MijnMarketing.com verkozen tot de Aantrekkelijkste Werkgever MKB van Zuid-Limburg

Full-service marketingbureau MijnMarketing.com is tijdens het Meet the Youngsters evenement bij Beachclub Degreez in Panheel uitgeroepen tot de Aantrekkelijkste Werkgever van Zuid-Limburg in de categorie MKB.

Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de achtste keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar hebben er meer dan 180 bedrijven meegedaan en er zijn meer dan 10.000 unieke stemmen uitgebracht. “We zijn trots dat we als MijnMarketing.com deze prijs in ontvangst mogen nemen.” vertelt Chidi Graus (COO). “We hebben als organisatie een stevige transitie doorgemaakt afgelopen jaar. Niet alleen als bedrijf, maar ook als werkgever.” Om de groeiplannen een sterk fundament te geven heeft het bedrijf veel nieuwe initiatieven ontplooid. Zo is er focus op scholing en ontwikkeling. Van de MM Academy, waarbij het team fysiek getraind wordt op vaardigheden, tot vernieuwde ontwikkelingstrajecten. Maar ook flexibele werktijden, een functiehuis met transparante primaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden en een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een Benefit Budget.

MijnMarketing.com is een 360º marketingbureau gevestigd in Brunssum en later dit jaar ook in Maastricht. Als groeibedrijf staan doorlopend vacatures open op zowel junior als senior niveau. Alle teams (team MKB, Corporate, Leisure, E-commerce, Overheid, Onderwijs, Non-Profit) zullen verdubbelen.

X