Expertisecentra

In de Expertisecentra powered by MijnMarketing.com wordt er door een expertisegroep onderzoek gedaan naar een trending topic binnen het marketingvak. De expertisecentra brengen professionals uit de markt samen waarbij de groep gezamenlijk op zoek gaat naar hét antwoord op marketingvraagstukken. Samen weten we tenslotte meer dan alleen.

Doelstelling

Het doel van de MijnMarketing.com Expertisecentra is het verspreiden en delen van kennis binnen het marketingvak. Iedere expertisegroep werkt gezamenlijk aan een onderzoek gericht op een specifiek (marketing) thema binnen het 360º Marketing® Model. De inzichten van het onderzoek worden vervolgens gepubliceerd door middel van een MM Greenpaper.

MM Greenpaper

In het Greenpaper worden alle bevindingen van de experts gebundeld tot één overzichtelijk document met o.a. onderzoeksdata, inzichten en best practices. Het MM Greenpaper zal na publicatie breed verspreid worden via o.a. de website, een persbericht, sociale media kanalen, (online) marketingplatformen en vakbladen.

De experts

De deelnemers van een expertisecentrum zijn professionals die affiniteit hebben met marketing. Alle deelnemers hebben een breng en haal plicht en werken samen aan een specifiek onderzoek. Naast deelnemers beschikt ieder expertisecentrum ook over een voorzitter. In de opstartfase formuleert de voorzitter de onderzoeksvraag, de aanpak en het gewenste profiel van de deelnemers. Gedurende het traject is de voorzitter verantwoordelijk voor het samenbrengen van de deelnemers en het opleveren van het MM Greenpaper.

Hoe gaat het in z’n werk?

Verwachting

De onderzoeksperiode loopt 6 maanden. Er vindt gemiddeld 1 fysieke groepsmeeting per maand plaats. De locatie van de meeting is nader te bepalen. De tijdinvestering per deelnemer bedraagt ongeveer 50 uur per onderzoeksperiode, ofwel 6 uur per maand.

Expertisecentra

  Aanmelden expertisecentra

  [dynamichidden pagetitle "CF7_get_post_var key='title']

  Aanmelden

  Hebben we jou weten te enthousiasmeren en kun je niet wachten om jouw kennis te delen met mede experts? Meld je dan nu aan! Door deel te nemen verbreed je jouw zakelijke netwerk en krijg je toegang tot alle onderzoeksdata. Deelname is kosteloos, maar er wordt wel een bepaalde inzet verwacht.

  Aanmelden kan door het achterlaten van je gegevens via het contactformulier. Na ontvangst van jouw gegevens wordt je deelname voorgelegd aan de voorzitters. Je ontvangt uiterlijk één week na inschrijving reactie of we een plek in een expertisecentrum voor je beschikbaar hebben.

  X