Awards & Certificering

Awards

Bij MijnMarketing.com houden we van resultaat, maar ligt onze passie boven alles bij het helpen om organisaties succesvoller te laten zijn. Dit doen we door de juiste kennis onder één dak te hebben en met veel passie en energie aan de slag te gaan. Een leuke bijkomstigheid hiervan is dat we in de afgelopen tijd ook een aantal awards binnen hebben mogen slepen en daar zijn we trots op!

award-rabo-economy-award

Certified Partner

MijnMarketing.com is erkend Mailchimp, Google en Copernica Partner. Deze “Certified Partner” status krijgen wij als marketingbureau niet zomaar. Als Certified Partner voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen van zowel Google als Copernica en Mailchimp, die variëren van het afleggen van jaarlijkse examens, het beheren van een minimumbudget tot het geven van de juiste adviezen en tips aan klanten. Zo geven wij bijvoorbeeld ook een weloverwogen advies over welke e-mailtool het beste past bij de klant, zowel in termen van database grootte als budget. Hierdoor waarborgt MijnMarketing.com niet alleen een hoge kwaliteit in online marketingcampagnes, maar richten wij ons op zowel kleine bedrijven als grotere coöperaties.

certificering-copernica-partner
Datatrics-certifiedpartner-logo
qooqie-logo
certificering-mailchimp-partner-yellow-f
facebook cover videos

Datacenter certificeringen

Om onze klanten zo goed mogelijk en full-service van dienst te kunnen zijn, zorgen wij ervoor dat onze datacenters te allen tijde zijn voorzien van de laatste versies onderhoud, optimalisatie en (her)certificering. Onderstaande certificaten tonen aan dat wij voldoen aan de internationale eisen omtrent beveiliging, kwaliteit en duurzaamheid.

Beoordelingen

X