Podcast

Wil jij op een laagdrempelige, maar professionele manier informatie en kennis delen over jouw product of dienst? Dat kan door middel van een podcast! Jouw publiek kiest er zelf voor om jouw podcast wel of niet te beluisteren. Daarom is het des te belangrijker dat de inhoud tot de verbeelding spreekt van de luisteraar. Pakkende inhoud die ontroert, inspireert of activeert.

Wat is een podcast?

Een podcast kun je vergelijken met een radio-uitzending die je kunt beluisteren via verschillende kanalen waar en wanneer jij maar wilt. De onderwerpen die tijdens een podcast aan bod komen zijn zeer divers en uiteenlopend. Van serieuze vakinhoudelijke thema’s tot komische podcasts over beschamende onderwerpen. In welke branche jij je ook bevindt, er kan een podcast gemaakt worden voor iedere doelgroep.

Jouw podcast opnemen?

Het Podcast team van MijnMarketing.com beschikt over professionele apparatuur om jouw podcast succesvol op te nemen. Van concept tot co-host en van intromuziek tot aftiteling. Daarnaast ondersteunt het team bij de uitwerking van het script om er zo samen voor te zorgen dat jouw podcast de juiste doelgroep bereikt.

Benieuwd wat het Podcast team van MijnMarketing.com kan betekenen voor jou en jouw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, want een podcast maak je samen met een team van specialisten bij MijnMarketing.com.

X