Over ons

Onze Missie

Wij willen de marketing en communicatie van organisaties succesvoller maken door het inzetten van een synergetische 360º marketing aanpak op zowel strategisch, tactisch en/of operationeel vlak. Een combinatie van gepassioneerde mensen in een ambitieuze organisatie maakt MijnMarketing.com de ideale businesspartner voor MKB, grootzakelijk en overheid om marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen.

Ontstaan uit frustratie

MijnMarketing.com is ontstaan uit frustratie rondom het marketinglandschap. De markt van vele ZZP’ers en specialistische bureau’s maakt het voor een ondernemer lastig om succesvolle marketing uit te voeren. Samenwerkingen, marge-op-marge, gebrek aan synergie en te weinig verantwoordelijkheid voor het eindresultaat maken marketing vaak een lastig te bevatten thema in het bedrijfsproces.

Dat moet anders kunnen. Het antwoord is MijnMarketing.com: een op elkaar ingespeeld team van specialisten die synergetisch alle online en offline kanalen op elkaar afstemmen. Geen marge-op-marge, maar direct bij de bron. Een team dat wil scoren met het oog op het resultaat. Dat maakt MijnMarketing.com betaalbaar, doelgericht en met een uniek vermogen om 360º marketing in eigen beheer uit te voeren.

Onze bedrijfsvideo

Onze waarden

#Ambitie

We zijn ambitieus in onze doelstellingen en willen de beste zijn in ons vakgebied. Onze winnaarsmentaliteit zorgt voor een proactieve houding en positieve energie. We willen succesvol zijn en de volle potentie benutten van het individu, het team, de organisatie en de klant.

#Passie

We hebben passie voor ons vakgebied en voor onze accounts. Dat tonen we door bijzondere inzet en een sterke arbeidsethos. We zetten net die stap extra om de puntjes op de i te krijgen. We zijn intrinsiek gemotiveerd en oprecht geïnteresseerd in de wereld om ons heen.

#Resultaat

We tonen eigenaarschap voor het proces en het resultaat. We zijn vindingrijk en denken in oplossingen. Een euro kun je maar één keer uitgeven en een uur maar één keer spenderen, dus streven we een pragmatisch proces na om het resultaat te optimaliseren.

Volg ons

X