Crisiscommunicatie

Adequate informatievoorziening, duiding van wat er gebeurt, perspectief bieden en regie houden op social media. Wanneer een crisis zich voordoet komt zowel jouw marketing als communicatie onder druk te staan. Het wordt koorddansen tussen rust bewaren en pijlsnel handelen. In zo’n geval is het prettig om ervaring en deskundigheid in huis te halen om het proces van crisiscommunicatie te begeleiden: van woordvoering tot webcare, van persvoorlichting tot communicatiemiddelen. Ons eerste advies: sluit onze communicatieadviseur in een zo vroeg mogelijk stadium aan.

Wat is crisiscommunicatie?

Het verzamelen, verwerken en verspreiden van informatie in tijden van een crisis is precies wat wij verstaan onder crisiscommunicatie. Het doel hiervan is om de schade die een crisis met zich meebrengt te beperken. Communicatie met impact. Dat is waar het om draait. En dit is precies hoe het team van MijnMarketing.com omgaat met een crisissituatie: strategisch, tactisch en direct operationeel inzetbaar. Met onze kernwaarden #ambitie, #passie en #resultaat gaan wij ook in tijden van crisis geen uitdaging uit de weg.

 

Hulp nodig bij crisiscommunicatie?

Wij zijn inmiddels experts in crisiscommunicatie. Bij MijnMarketing.com werkt een team van specialisten samen om de communicatie in tijden van een crisis geheel uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat er snel en helder gecommuniceerd wordt en houden zo de regie tijdens een crisis. Wij bieden unieke dienstverlening die bestaat uit:

 

 

 

Drukwerk

Mag jij binnenkort de deuren weer openen en wil je je alvast goed voorbereiden? Wil je dit op een zo veilig mogelijke manier doen? Dan kun je wel wat extra’s doen om de veiligheidsmaatregelen goed te communiceren. Wij helpen je hier graag bij. Veilig, snel en geheel in stijl produceren wij corona signing voor jouw bedrijf. Zowel in jouw eigen huisstijl verkrijgbaar, als onze standaard ontwerpen.

Meer weten? Bekijk hieronder alvast de vlog over corona signing en neem vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde blogs

structured data

Opvallen in de zoekresultaten met structured data!

Wil jij uitblinken in de zoekresultaten zonder advertentiebudget in te zetten? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar met structured data i ...


Lees verder

Marketing in tijden van crisis

Het zijn geen makkelijke tijden voor ondernemers. De overheid neemt flinke maatregelen en sommige bedrijven vrezen voor hun bestaan. We verkeren in si ...


Lees verder
X