VACATURE

Copywriter

Woordvirtuoos, taaltovenaar… Herken jij jezelf hierin, dan zijn we op zoek naar jou! Je bent een kei in het schrijven van rake teksten. Van interviews tot persberichten en van videoscripts tot folders. Spelfouten? Oei, daar krijg je de rillingen van. Maar stiekem vind je het ook heerlijk om andermans tekst te finetunen en redigeren. Klinkt leuk? Is het ook!

  Klaar voor de uitdaging?

  Stuur je CV naar [email protected] of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

  Dit ben jij

  Je hebt een #Passie voor taal en schrijven;

  Schrijft foutloos Nederlands;

  Weet met verschillende schrijfstijlen de juiste snaar te raken en boodschappen over te brengen bij uiteenlopende doelgroepen;

  Bezit sterke communicatieve vaardigheden en denkt proactief mee met het team én de opdrachtgever voor het beste #Resultaat;

  Hebt de #Ambitie om alles uit de kast te halen en jezelf verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

  Jouw toekomstige werkdag als Copywriter

  Als Copywriter bij MijnMarketing.com wissel je iedere dag zeker drie keer van tone of voice. Iedere opdrachtgever heeft namelijk een eigen schrijfstijl en andere doelgroepen. Dat zijn er nogal wat en juist dat maakt je werk zo uitdagend en divers. Van formeel tot losjes en van u naar je. Dat is geen enkel probleem voor jou, want met jouw creatieve pen (of toetsenbord) weet je bij iedere doelgroep de juiste snaar te raken. Je denkt mee over de invulling van magazines, advertorials en nieuwsbrieven, schrijft visieteksten en webteksten, en neemt interviews af die je vervolgens uitwerkt. Daarnaast kijk je ook met een kritische blik het werk van opdrachtgevers en collega’s na. Bovendien schrijf je ook mee aan marketing- en campagneplannen. Tijdens dit proces ben je voornamelijk bezig met het uitwerken van een tone of voice die past bij de opdrachtgever. Je analyseert de doelgroep en bedenkt een daarbij horende buyer persona. Met deze handvatten ga je aan de slag met het opstellen van regels, die vervolgens in een huisstijl- of tone of voice document worden verwerkt. Een document waarmee niet alleen jij en jouw collega’s, maar ook de opdrachtgever werkt. Veel verantwoordelijkheden, waarin jij je creativiteit de vrije loop kunt laten.

  Dit zijn wij

  We werken zowel voor nationale als internationale opdrachtgevers. Van de kapper op de hoek tot diverse zorginstellingen. Van Jumbo tot Phantasialand. Van b2b tot b2c. Wij drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic waarbij de snacks uiteraard niet mogen ontbreken.

  We hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Vooral niet tijdens onze memorabele teamuitjes. Van een skitrip naar Ischgl tot de grachten onveilig maken in Amsterdam met Koningsdag. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen (of zelfs buiten!) je vakgebied. Dit doe je samen met de teamlead van je vakgroep, maar ook zelfstandig door onbeperkt online trainingen te volgen. Vitaliteit vinden wij ook heel belangrijk, een ergonomische werkplek en een gratis sportabonnement mag dan ook absoluut niet ontbreken.

  Wat krijg je van ons?

  Pensioenregeling

  Aanbrengbonus nieuwe collega's

  Epische teamuitjes

  Ergonomische werkplek

  Fitness, groepslessen en zwemmen

  Flexibele werktijden

  Gratis in-house voedingscoach

  Veel doorgroeimogelijkheden

  12% Benefit Budget extra op je loon

  Bepaal zelf je aantal verlofdagen vanuit je Benefit Budget

  Macbook en iPhone

  Gevarieerd lunchplan

  MM Academy

  MM deals

  Onbeperkt leren

  Optionele thuiswerkdag

  MM Goodies

  Persoonlijk ontwikkelingsplan

  Reiskostenvergoeding

  Ieder jaar stijgend inkomen

  Onze sollicitatieprocedure

  1. Reageren op de vacature

  Je reageert op een vacature door bovenstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar [email protected].

  2. Beoordeling van je sollicitatie

  Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een vragenlijst. Zo krijgen we inzicht in jouw kennis en expertise! Zien we voldoende raakvlakken? Dan nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

  3. De eerste kennismaking

  Graag nodigen wij jou uit bij ons op locatie voor een kennismakingsgesprek van 10 minuten.  Het kennismakingsgesprek vindt plaats met onze COO.

  4. Beoordeling van het gesprek

  Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Zo ja? Dan nodigen we je nogmaals uit.

  5. Het vervolggesprek

  Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek. Dit tweede gesprek vindt plaats met onze COO en de CEO. Bij dit gesprek gaan we dieper in op jouw werkervaring en op jouw potentiële functie bij MijnMarketing.com!

  6. Contractvoorstel

  Het vervolggesprek is positief verlopen en we zijn enthousiast! Er is een match! Graag nodigen wij je uit voor het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst en verwelkomen wij jou officieel bij MijnMarketing.com!

  X