VACATURE

Front-end Web Developer

Ben jij een Front-end Web Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging? MijnMarketing.com heeft ‘m voor je! We zijn op zoek naar een ambitieuze Front-end Web Developer die voor uiteenlopende opdrachtgevers de mooiste en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties gaat ontwikkelen.

  Klaar voor de uitdaging?

  Stuur je CV naar [email protected] of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

  Dit ben jij

  Hebt #Passie voor het bouwen van websites, webshops en webapplicaties;

  Kunt zonder problemen uit de voeten met onder andere WordPress en Elementor;

  Kunt HTML, CSS, MySQL, jQuery en JavaScript dromen;

  PHP is een pré, maar niet noodzakelijk

  Weet technische issues en regelmatig onderhoud snel en oplossingsgericht uit te voeren;

  Bent een teamplayer die graag collega’s helpt en je bijt jezelf zelfstandig vast in complexe vraagstukken;

  Gaat voor het beste #Resultaat voor de opdrachtgever door proactief mee te denken over de mogelijkheden;

  Hebt de #Ambitie om alles uit de kast te halen en jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

  Jouw toekomstige werkdag als Front-end Web Developer

  Een nieuw websitetraject begint én eindigt met jou. HTML en CSS, daar kun jij zonder problemen mee uit de voeten. Sterker nog: jij weet verassende elementen vorm te geven middels deze programmeertaal. Daarnaast heeft WordPress geen geheimen voor jou. Dankzij alle kennis die jij in huis hebt, weet jij met gemak zelfstandig én in teamverband een oplossing te bedenken voor de technische vraagstukken van opdrachtgevers.

  Tijdens al je werkzaamheden staan de wensen van de opdrachtgever centraal, maar je draagt ook zelf proactief verbeterpunten aan. Dat verwachten we ook van zo’n vindingrijke en oplossingsgerichte persoon als jij. Je werkt nauw samen met de Web Designers, Project- en Marketing Managers om zo het beste #Resultaat op te leveren bij onze opdrachtgever.

  Dit zijn wij

  We werken zowel voor nationale als internationale opdrachtgevers. Van de kapper op de hoek tot diverse zorginstellingen. Van Jumbo tot Phantasialand. Van b2b tot b2c. Wij drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic waarbij de snacks uiteraard niet mogen ontbreken.

  We hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Vooral niet tijdens onze memorabele teamuitjes. Van een skitrip naar Ischgl tot de grachten onveilig maken in Amsterdam met Koningsdag. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen (of zelfs buiten!) je vakgebied. Dit doe je samen met de teamlead van je vakgroep, maar ook zelfstandig door onbeperkt online trainingen te volgen. Vitaliteit vinden wij ook heel belangrijk, een ergonomische werkplek en een gratis sportabonnement mag dan ook absoluut niet ontbreken.

  Wat krijg je van ons?

  Pensioenregeling

  Aanbrengbonus nieuwe collega's

  Epische teamuitjes

  Ergonomische werkplek

  Fitness, groepslessen en zwemmen

  Flexibele werktijden

  Gratis in-house voedingscoach

  Veel doorgroeimogelijkheden

  12% Benefit Budget extra op je loon

  Bepaal zelf je aantal verlofdagen vanuit je Benefit Budget

  Macbook en iPhone

  Gevarieerd lunchplan

  MM Academy

  MM deals

  Onbeperkt leren

  Optionele thuiswerkdag

  MM Goodies

  Persoonlijk ontwikkelingsplan

  Reiskostenvergoeding

  Ieder jaar stijgend inkomen

  Onze sollicitatieprocedure

  1. Reageren op de vacature

  Je reageert op een vacature door bovenstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar [email protected].

  2. Beoordeling van je sollicitatie

  Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een vragenlijst. Zo krijgen we inzicht in jouw kennis en expertise! Zien we voldoende raakvlakken? Dan nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

  3. De eerste kennismaking

  Graag nodigen wij jou uit bij ons op locatie voor een kennismakingsgesprek van 10 minuten.  Het kennismakingsgesprek vindt plaats met onze COO.

  4. Beoordeling van het gesprek

  Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Zo ja? Dan nodigen we je nogmaals uit.

  5. Het vervolggesprek

  Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek. Dit tweede gesprek vindt plaats met onze COO en de CEO. Bij dit gesprek gaan we dieper in op jouw werkervaring en op jouw potentiële functie bij MijnMarketing.com!

  6. Contractvoorstel

  Het vervolggesprek is positief verlopen en we zijn enthousiast! Er is een match! Graag nodigen wij je uit voor het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst en verwelkomen wij jou officieel bij MijnMarketing.com!

  X