VACATURE

Senior Data Marketeer

Als Senior Data Marketeer bij MijnMarketing.com bouw je mee aan een uitgebreide self-service omgeving en ga je je richten op het ontwikkelen, professionaliseren en onderhouden van rapportages en interactieve dashboards. Je haalt energie uit het verbeteren van de meetbaarheid van verschillende websites en het opstellen van benodigde requirements. Daarnaast ben je een expert in het bedenken en bewaken van beoogde KPI’s en het visualiseren van inzichten uit data-analyses in overzichtelijke dashboards en rapportages. Je ondersteunt onze opdrachtgevers met besluitvorming middels interpretatie en advies. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en zorg je dat MijnMarketing.com voorop blijft lopen.

Het stimuleren van collega’s om data-gedreven te werken is je tweede natuur en daarnaast zorg je ervoor dat de datastrategie en transformaties optimaal worden uitgevoerd. Bij MijnMarketing.com werk je met een grote variëteit aan opdrachtgevers en is elke data-analyse uniek, wat zorgt voor een dagelijkse uitdaging. Als de ideale kandidaat kan je niet wachten om aan de slag te gaan met een berg aan raw data en hier met de bezem doorheen te gaan!

  Klaar voor de uitdaging?

  Stuur je CV naar [email protected] of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

  Dit ben jij

  Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.

  Ervaring met ETL- en rapportage tools zoals PowerBI, Tableau, Klipfolio of Sisense.

  Affiniteit met de Data Analytics/Business Intelligence wereld.

  Uitstekende communicatieve vaardigheden.

  Fungeert als sparringpartner voor onze opdrachtgevers, inventariseert hun behoeften en onderhoudt op proactieve wijze de klantrelatie.

  Gaat gestructureerd te werk.

  Dit zijn wij

  We werken zowel voor nationale als internationale opdrachtgevers. Van de kapper op de hoek tot diverse zorginstellingen. Van Jumbo tot Phantasialand. Van b2b tot b2c. Wij drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic waarbij de snacks uiteraard niet mogen ontbreken.

  We hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Vooral niet tijdens onze memorabele teamuitjes. Van een skitrip naar Ischgl tot de grachten onveilig maken in Amsterdam met Koningsdag. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen (of zelfs buiten!) je vakgebied. Dit doe je samen met de teamlead van je vakgroep, maar ook zelfstandig door onbeperkt online trainingen te volgen. Vitaliteit vinden wij ook heel belangrijk, een ergonomische werkplek en een gratis sportabonnement mag dan ook absoluut niet ontbreken.

  Wat krijg je van ons?

  Pensioenregeling

  Aanbrengbonus nieuwe collega's

  Epische teamuitjes

  Ergonomische werkplek

  Fitness, groepslessen en zwemmen

  Flexibele werktijden

  Gratis in-house voedingscoach

  Veel doorgroeimogelijkheden

  12% Benefit Budget extra op je loon

  Bepaal zelf je aantal verlofdagen vanuit je Benefit Budget

  Macbook en iPhone

  Gevarieerd lunchplan

  MM Academy

  MM deals

  Onbeperkt leren

  Optionele thuiswerkdag

  MM Goodies

  Persoonlijk ontwikkelingsplan

  Reiskostenvergoeding

  Ieder jaar stijgend inkomen

  Onze sollicitatieprocedure

  1. Reageren op de vacature

  Je reageert op een vacature door bovenstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar [email protected].

  2. Beoordeling van je sollicitatie

  Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een vragenlijst. Zo krijgen we inzicht in jouw kennis en expertise! Zien we voldoende raakvlakken? Dan nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

  3. De eerste kennismaking

  Graag nodigen wij jou uit bij ons op locatie voor een kennismakingsgesprek van 10 minuten.  Het kennismakingsgesprek vindt plaats met onze COO.

  4. Beoordeling van het gesprek

  Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Zo ja? Dan nodigen we je nogmaals uit.

  5. Het vervolggesprek

  Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek. Dit tweede gesprek vindt plaats met onze COO en de CEO. Bij dit gesprek gaan we dieper in op jouw werkervaring en op jouw potentiële functie bij MijnMarketing.com!

  6. Contractvoorstel

  Het vervolggesprek is positief verlopen en we zijn enthousiast! Er is een match! Graag nodigen wij je uit voor het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst en verwelkomen wij jou officieel bij MijnMarketing.com!

  X