VACATURE

VACATURE STAGE
DESIGN /

360º MARKETING /

WEBDEVELOPMENT

De marketingwereld is veelzijdig en dynamisch. Daarom opereert MijnMarketing.com 360º op tactisch, operationeel en strategisch vlak. We hebben alle specialisten in huis om onze opdrachtgevers te ontzorgen in hun online én offline marketing en samen het verschil te maken. Van Webdevelopers, Content Creators en Videografen tot Vormgevers, Google Marketeers en Copywriters. Ben jij een enthousiaste en gedreven student met een passie voor marketing? En wil je ontdekken hoe de dynamische wereld van marketing aan de bureaukant eruitziet? Solliciteer dan voor een uitdagende stageplek in ons ambitieuze team!

  Klaar voor de uitdaging?

  Stuur je CV naar [email protected] of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

  Vacature stage 360º Marketing

  Dompel jezelf onder in alle specialisaties die MijnMarketing.com te bieden heeft. Zo ontdek je waar jouw passie binnen het marketingvak écht ligt. Tijdens je stageperiode werk je samen én zelfstandig aan diverse opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo ga je data analyseren, meewerken aan een marketingplan, assisteren bij een foto- en videoshoot en beheer je enkele socialmediakanalen van opdrachtgevers. Wil jij het verschil maken en verwachtingen overtreffen?

  Dit ben jij

  Hebt een passie voor marketing.

  Weet mee te bewegen in de dynamiek van de bureaukant.

  Schrijft en spreekt in foutloos Nederlands en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

  Hebt een proactieve houding en bruist van de creatieve ideeën.

  Studeert een marketinggerelateerde studie zoals Commerciële Economie, International Business, Communicatie en Multimedia Design of Facility Management.

  Vacature stage Webdeveloper

  Wil je je webdevelopment skills aanscherpen en allround ervaring opdoen binnen een ervaren team Webdevelopers en -designers? Bouw mee aan nieuwe en bestaande websites in pagebuilders zoals WPBakery en Elementor, verricht onderhoudswerkzaamheden en updates zodat alles op rolletjes blijft lopen en bijt je regelmatig vast in complexe codering. Ook kijk je mee bij de livegang van nieuwe websites en ondersteun je het webteam bij alledaagse werkzaamheden.

  Dit ben jij

  Hebt een passie voor webdevelopment in de breedste zin van het woord.

  Hebt een proactieve en leergierige houding.

  Hebt kennis van jQuery, Javascript en Sublime.

  Kennis van WordPress is een pré.

  Weet het hoofd koel te houden als je moet schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

  Studeert een ICT gerichte studie zoals Communicatie en Multimedia Design of ICT.

  Vacature stage Designer

  Tijdens deze stage werk je binnen de huisstijl van opdrachtgevers, maar kun je ook je eigen creativiteit de vrije loop laten. Draag bij aan de ontwikkeling van nieuwe logo’s, denk met je collega’s van Social Media en Google mee over impactvolle visuals en ga aan de slag met het ontwerpen van uiteenlopend drukwerk. Heb je ook interesse en/of ervaring met video- en fotografie? Dan ga je regelmatig mee naar shoots of assisteer je bij de nabewerking.

  Dit ben jij

  Hebt brede interesse in grafisch design voor marketingdoeleinden.

  Bent creatief en weet andere te inspireren met jouw ideeën.

  Hebt een proactieve en leergierige houding.

  Weet je weg te vinden in het complete Adobe pakket.

  Studeert Mediavormgeving, Communicatie en Multimedia Design of een andere grafische design gerelateerde opleiding.

  Dit zijn wij

  We werken zowel voor nationale als internationale opdrachtgevers. Van de kapper op de hoek tot diverse zorginstellingen. Van Jumbo tot Phantasialand. Van b2b tot b2c. Wij drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic waarbij de snacks uiteraard niet mogen ontbreken.

  We hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Vooral niet tijdens onze memorabele teamuitjes. Van een skitrip naar Ischgl tot de grachten onveilig maken in Amsterdam met Koningsdag. Bovendien bieden we de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen (of zelfs buiten!) je vakgebied. Dit doe je samen met de teamlead van je vakgroep, maar ook zelfstandig door onbeperkt online trainingen te volgen. Vitaliteit vinden wij ook heel belangrijk, een ergonomische werkplek en een gratis sportabonnement mag dan ook absoluut niet ontbreken.

  Wat krijg je van ons?

  Pensioenregeling

  Aanbrengbonus nieuwe collega's

  Epische teamuitjes

  Ergonomische werkplek

  Fitness, groepslessen en zwemmen

  Flexibele werktijden

  Gratis in-house voedingscoach

  Veel doorgroeimogelijkheden

  12% Benefit Budget extra op je loon

  Bepaal zelf je aantal verlofdagen vanuit je Benefit Budget

  Macbook en iPhone

  Gevarieerd lunchplan

  MM Academy

  MM deals

  Onbeperkt leren

  Optionele thuiswerkdag

  MM Goodies

  Persoonlijk ontwikkelingsplan

  Reiskostenvergoeding

  Ieder jaar stijgend inkomen

  Onze sollicitatieprocedure

  1. Reageren op de vacature

  Je reageert op een vacature door bovenstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar [email protected].

  2. Beoordeling van je sollicitatie

  Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je een vragenlijst. Zo krijgen we inzicht in jouw kennis en expertise! Zien we voldoende raakvlakken? Dan nemen we contact met je op voor een eerste kennismakingsgesprek.

  3. De eerste kennismaking

  Graag nodigen wij jou uit bij ons op locatie voor een kennismakingsgesprek van 10 minuten.  Het kennismakingsgesprek vindt plaats met onze COO.

  4. Beoordeling van het gesprek

  Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Zo ja? Dan nodigen we je nogmaals uit.

  5. Het vervolggesprek

  Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek. Dit tweede gesprek vindt plaats met onze COO en de CEO. Bij dit gesprek gaan we dieper in op jouw werkervaring en op jouw potentiële functie bij MijnMarketing.com!

  6. Contractvoorstel

  Het vervolggesprek is positief verlopen en we zijn enthousiast! Er is een match! Graag nodigen wij je uit voor het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst en verwelkomen wij jou officieel bij MijnMarketing.com!

  X