PERSBERICHT

MIJNMARKETING.COM PLANT OPENING
CREATIVE HUB IN
MAASTRICHT

 

Het 360º marketingbureau MijnMarketing.com is in een vergevorderd stadium om een nieuwe

 Creative Hub te openen in het hart van Maastricht. Na een zorgvuldige evaluatie van verschillende locaties en steden, heeft MijnMarketing.com de voorkeur uitgesproken voor de historische Goederenloodsen en het Douanekantoor op de Botermijn (stationsomgeving), om haar nieuwe hoofdkantoor te vestigen. Het bedrijf is opgericht in Brunssum en is stevig

 geworteld in de regio Parkstad. De huidige vestiging in Brunssum blijft bestaan om deze waardevolle relatie te behouden.

Het rijksmonument van 2500 m2, gelegen aan de rand van Wyck, is meer dan 100 jaar geleden gebouwd als plek van verbinding. Een plek die de goederen van de weg naar het spoor bracht, van vrachtwagen naar goederentrein, een knooppunt voor import en export. Na jarenlange leegstand en verval wil MijnMarketing.com het pand een nieuwe invulling geven in lijn met de originele betekenis: een plek van verbinding. De locatie wordt omgetoverd tot een duurzame en inspirerende hub voor creativiteit en samenwerking. “Dit nieuwe hoofdkantoor wordt het kantoor van de toekomst,” zegt Jimé Hoen, CEO van MijnMarketing.com. “Een plek waar mensen niet alleen samenkomen om te werken, maar ook om te inspireren, te ontspannen en te creëren. Een omgeving die niet alleen ons team in verbinding brengt, maar ook onderwijs, opdrachtgevers en partners. We voegen bovendien kwaliteit toe aan de gebouwde omgeving en openbare ruimte. Zo willen we voor ons team, onze opdrachtgevers, maar vooral ook maatschappelijk in de wijk het verschil maken.”

Het hoofdkantoor wordt een broedplaats voor samenwerking tussen MijnMarketing.com en onderwijsinstellingen zoals universiteiten, hogescholen en ROC’s. Theoretische kennis en praktische toepassingen komen er samen, met als doel het ontwikkelen van diepgaande kennis op alle gebieden van marketing en communicatie. De centrale ligging in het stationsgebied van Maastricht maakt De Botermijn de ideale locatie voor deze samenwerking.

DE BOTERMIJN

De Botermijn ligt dichtbij de historische binnenstad en op loopafstand van het centraal station. De centrale ligging, de industriële uitstraling en historische waarde van de Botermijn maken het een bijzondere plek. Het is een karakteristiek gebied met monumentale gebouwen en industrieel erfgoed. Begin 1900 fungeerde het gebied als overslag van zuivel, dat Maastricht per treinspoor binnenkwam of verliet. Inmiddels heeft de Botermijn zijn oorspronkelijke functie verloren en is er een verlaten en deels vervallen gebied ontstaan. Op deze locatie ligt een stukje geschiedenis van industrieel Maastricht verstopt. Door nu de stap naar herontwikkeling te zetten gaat dit gebied een nieuwe toekomst tegemoet.  Het wordt een plek waar mensen wonen, elkaar betekenisvol ontmoeten en waar creativiteit tot leven komt.

TIJDPAD HERONTWIKKELING

Zowel gemeente Maastricht als de regio Zuid-Limburg hebben een positief advies afgegeven rondom de vestiging van MijnMarketing.com op de Botermijn-locatie in Maastricht. De doelstelling van MijnMarketing.com is om nog dit jaar te openen in Maastricht. Dit is mede afhankelijk van de vergunningsprocedures die op dit moment lopen bij de gemeente. De opening van de Creative Hub markeert een belangrijke mijlpaal voor MijnMarketing.com, die de toekomstige groei van de onderneming faciliteert.

360º MARKETING EN COMMUNICATIE

MijnMarketing.com is in 2014 opgericht. Met een voor de branche uitzonderlijke full-service marketing en communicatie propositie is de organisatie inmiddels uitgegroeid naar ruim 40 FTE. Met sectorteams zoals team Overheid, Onderwijs, Zorg, MKB, E-commerce, Retail en Leisure bedient de organisatie opdrachtgevers van klein MKB tot (inter)nationale merken op strategisch, tactisch en operationeel vlak. Van strategie tot conceptuele ontwikkeling, van vormgeving tot webdevelopment, van social media tot Google, van fotografie tot videografie. Om op elk segment van de dienstverlening het verschil te kunnen maken heeft MijnMarketing.com als doel gesteld om in 5 jaar te groeien naar 150 FTE met een vestiging in Maastricht en Parkstad.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

X