Trainingen

Het marketinglandschap is continu in beweging. Daarom biedt Mijnmarketing.com uiteenlopende trainingen aan voor ondernemers, marketeers en marketing managers. De keuze is reuze, want we geven trainingen in vrijwel ieder vakgebied dat we in huis hebben. Ga aan de slag met onder andere e-mailmarketing, SEO, Social Media en 360° Marketing. Spijker jouw marketingkennis en -vaardigheden bij en pas je nieuwe kennis meteen toe in de praktijk. Wij delen graag onze kennis om jou én je bedrijf verder te helpen.

 

Mogelijkheden

Trainingen kunnen bij jou op locatie, online of bij ons op kantoor plaatsvinden, in groepsverband of individueel. Heb je vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!

MM Updates: Gratis webinars van 15 – 30 minuten waarbij een specialist je bijpraat over de laatste ontwikkelingen.
MM Trainingen: Fysieke training van 1,5 uur in groepsverband à €119,- per persoon.
MM In-house Trainingen: Op maat gemaakte training bij ons of bij jou op locatie. Prijs op aanvraag.
Heb je vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

360° Marketing

Alle marketingkanalen optimaal inzetten met maximaal resultaat, dat is 360° Marketing. Maar hoe pak je dat aan? Tijdens deze training lopen we in vogelvlucht door het hedendaagse marketingplan. We belichten kort de meest voorkomende marketingkanalen zoals online en offline advertenties, drukwerk, social media, SEO, SEA, mail en, ook niet onbelangrijk, de website. Hoe deze kanalen kunnen bijdragen aan het behalen van jouw commerciële bedrijfsdoelstellingen, bespreken we aan de hand van de customer journey. Kortom: je krijgt heel veel kennis door één training!

 

Social media

Social Media Marketing

Leer welke verschillende social media platformen er zijn en hoe je deze stuk voor stuk op de juiste manier kunt inzetten voor de doelen van jouw organisatie. Van Facebook tot TikTok en van Pinterest tot LinkedIn. Samen ontdekken we welk(e) platform(en) bij jouw organisatiedoelen aansluit(en).

Social Media Advertising

Met adverteren op social media creëer je nóg meer bereik. Hoe je dat aanpakt op Instagram, Facebook, LinkedIn en/of Pinterest, leer je in deze training. Van het inrichten van een advertentie tot het analyseren van de behaalde resultaten. Deze training wordt voor zowel beginners als gevorderden aangeboden. Bovendien wordt de training aangepast op de kanalen die je wilt inzetten voor social media advertising en aansluiten bij jouw organisatiedoelen.

LinkedIn

Wil je jezelf of je bedrijf zakelijk op de kaart zetten? In deze training leer je hoe je jouw (bedrijfs)profiel laat opvallen tussen de rest en welke zaken interessant zijn om te delen. Deze training wordt op maat gemaakt voor zowel beginners als gevorderden.

Facebook

Wil je de eerste stappen zetten met Facebook? Na deze training heeft jouw bedrijf een professionele bedrijfspagina en kun je zelf aan de slag met het plaatsen van content. Of heb je al een bedrijfspagina op Facebook, maar weet je niet met welke content je de beoogde doelgroep bereikt? We denken met je mee zodat je vol inspiratie en nieuwe ideeën verder kunt. Deze training wordt op maat gemaakt voor zowel beginners als gevorderden.

Instagram

Instagram is niet langer alleen een platform waarop alleen leuke kiekjes worden gedeeld. Het is een creatieve broedplek voor nieuwe en bestaande bedrijven om zichzelf en hun product(en) te presenteren. Hoe je dat doet, leer je in onze Instagram training. Deze training wordt op maat gemaakt voor zowel beginners als gevorderden.

TikTok

TikTok is booming! Maar hoe zet je dit platform in voor je bedrijf? In onze TikTok training leer je alles over de trends en ontwikkelingen, hoe je je bedrijf op de juiste manier neerzet op TikTok en krijg je tips en tricks voor het opnemen én monteren van je video’s. Deze training wordt op maat gemaakt voor zowel beginners als gevorderden.

 

Fotografie

Smartphone fotografie

Mooie foto’s maak je niet alleen met dure systeem- of spiegelreflexcamera’s. Ook met je smartphone maak je prachtige kiekjes. In deze training ga je meteen aan de slag met het maken van mooie composities en leer je alles over het gebruik van licht én de omgeving waarin je de foto maakt. Uiteraard leer je ook hoe je op je telefoon simpel en snel foto’s kunt bewerken. Kortom: alle tips en tricks komen voorbij.

 

Design

Photoshop

Wil je leren hoe je van een foto een prachtige foto maakt met Photoshop? In de training Photoshop leer je alle basics en doorlopen we samen alle tools die het programma heeft: van het bijstellen van kleuren tot het verwijderen van ongewenste elementen in een foto. Heb je al ervaring met Photoshop, maar wil je je kennis opfrissen? We kunnen de training volledig naar jouw wensen inrichten!

Voor deze training is het belangrijk dat je zelf beschikt over een licentie voor Photoshop.

InDesign

Voor het opmaken van drukwerk is InDesign hét programma. Van magazines en folders tot verpakkingen van relatiegeschenken en merchandise voor je bedrijf. Krijg uitleg over alle tools en ga tijdens de training zelf aan de slag met je (eerste) design. De InDesign training wordt volledig op maat gemaakt naar jouw wensen.

Voor deze training is het belangrijk dat je zelf beschikt over een licentie voor InDesign.

 

Design

Samen vormen Photoshop, InDesign en Illustrator het toolpakket voor iedere (grafische) vormgever. Ieder programma wordt gebruikt voor verschillende doeleinden en steekt net wat anders in elkaar. Samen met één van onze designers ga je aan de slag met deze drie programma’s en leer je ze te combineren om tot een prachtig eindresultaat te komen. Ook deze training kan op maat worden gemaakt.

Voor deze training is het belangrijk dat je zelf beschikt over licenties voor de benodigde programma’s.

 

E-mail marketing

Met e-mail marketing bereik je de beoogde doelgroep op de juiste manier en het juiste moment. In deze training leer je onder andere hoe je een template maakt in de huisstijl van je bedrijf, hoe je workflows kunt instellen en hoe je verzendlijsten uploadt én segmenteert. De meest bekende mailsystemen zijn Copernica, Active Campaign, Mailterlite en Mailchimp. Afhankelijk van het mail-systeem waarmee je werkt, stellen we een op maat gemaakte training samen.

 

Google

SEO

Tijdens de training SEO leer je denken vanuit Google. Hoe ziet Google de website van mijn bedrijf? Klinkt ingewikkeld, maar is vooral enorm interessant! Op basis van de drie pijlers van SEO (content, linkautoriteit en technische SEO) gaan we aan de slag en leer je hoe je jouw website kunt optimaliseren voor zoekmachines.

SEA

Google Ads is een essentieel onderdeel van de digitale marketingmix. Door Google Ads in te zetten voor adverteren kun je meer dan 96% van alle internetgebruikers wereldwijd bereiken. Daar wil je natuurlijk meer over weten! In de SEA training leer je hoe je campagnes opzet, advertenties maakt waar mensen daadwerkelijk op klikken en de juiste conversietracking opzet. Klinken deze termen je nog niet bekend in de oren? Of juist wel? Ook de SEA training wordt op maat samengesteld naar jouw behoeften.

Trainingen kunnen bij jou op locatie, online of bij ons op kantoor plaatsvinden, in groepsverband of individueel. Heb je vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!

X