Vacatures

Social Media Advertising Specialist

Ben jij een ware social media addict en wil je altijd alle ins & outs weten van de meest gevarieerde social media kanalen; van Facebook tot TikTok en van Instagram tot Clubhouse en LinkedIn? Dan ben je bij MijnMarketing.com aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar een social media advertising specialist met minimaal 1 jaar ervaring. Iemand die dag in dag uit bezig is met het bedenken en creëren van de vetste social media posts en het inzetten van de best converterende advertenties. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de behoeftes van de klant worden vertaald naar ambitieuze social plannen die resultaat opleveren. Daarnaast spar je op regelmatige basis met ons vaste social media team over alle trends & ontwikkelingen. De wereld van social media staat nou eenmaal nooit stil. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen klantportfolio. Van grote spelers tot die ene kleine MKB’er. Jij weet er wel raad mee!

Huh? Alweer een vacature van MijnMarketing.com? Ja, je ziet het goed! Nog een vacature en er komen er nog meer aan. Want, MijnMarketing.com groeit! We zijn op zoek naar ambitieuze collega’s die deze groei met ons willen doormaken en niet bang zijn voor het aangaan van nieuwe uitdagingen. Je komt terecht in een club vol energieke collega’s, die elk bezitten over het echte ‘MM DNA’. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelingen en te specialiseren in hetgeen waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt. Benieuwd? Stuur je sollicitatie door!

Dit ben jij

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het opzetten van diverse social media campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn en weet deze te onderbouwen met een dieperliggende strategie. Advertising ervaring voor de overige social media kanalen is een pré. Je bent data-gedreven en verantwoordelijk voor de optimalisatie en innovatie van advertising campagnes. Daarnaast heb je feeling voor het schrijven van pakkende teksten afgestemd op de doelgroep. Je hebt ervaring op het gebied van de Facebook bedrijfsmanager en Facebook advertentiebeheer. Je bewaakt de doelstellingen en evalueert samen met de klant en collega’s de resultaten. Waar jij energie van krijgt? Het sparren met jouw team én de opdrachtgever en het samen op touw zetten van de meest creatieve (advertising) campagnes. Je bent flexibel en nauwkeurig en weet de wensen van de klant om te zetten in een overzichtelijke social media strategie afgestemd op doelgroep, kanaal en boodschap.

 

Dit zijn wij

Enthousiast, leergierig, gepassioneerd en gek op resultaat. Bij MijnMarketing.com zijn wij elke dag bezig om onze klanten te ondersteunen om hun marketingdoelstellingen te behalen. Een team met jonge, ambitieuze collega’s en een inspirerende werkomgeving waarin jij kunt excelleren. Ons werk is zowel nationaal als internationaal. Van de kapper op de hoek tot zorginstellingen, van Jumbo tot HEMA, van business-to-business tot business-to-consumer. Dit alles doen we met veel humor en plezier. Bij ons is de gemiddelde leeftijd 30 jaar, we drinken graag Blanche Dael koffie, maar op vrijdagmiddag liever bier of gin-tonic. Wij hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd. Ambitie is essentieel en we staan altijd klaar voor onze klanten.

    Klaar voor de uitdaging?

    Stuur je CV naar [email protected] of solliciteer direct via het onderstaande formulier!

    X