De groeipijnen van Fysio Zuyd

Fysio Zuyd helpt al ruim 50 jaar mensen met lichamelijke klachten op weg naar een zo pijnloos mogelijk leven en een gezonde leefstijl. De roots liggen in Maastricht en het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid. Met meer dan twintig locaties verspreid door de hele provincie Limburg zijn de multidisciplinaire helden van Fysio Zuyd altijd dichtbij in de wijk óf de praktijk.

OPDRACHTGEVER
Fysio Zuyd

Specialisaties
Copywriting, Grafische Vormgeving, Project ManagementStrategisch Advies

fysio-zuyd-website

De klachten

Fysio Zuyd groeide in snel tempo letterlijk uit haar jasje. De verschillende praktijken hanteerden eigen logo’s en de dienstverlening werd niet op een uniforme wijze gecommuniceerd. Het werd dus hoog tijd om deze groeipijnen te behandelen. Aan MijnMarketing.com de taak om een nieuwe merkidentiteit te creëren die spreekt voor Fysio Zuyd én alle verbonden praktijken.

Uitvoering van het behandelplan

Na twee strategische sessies kwam de Conceptueel Vormgever tot een creatief concept: het kompas van Fysio Zuyd, dat richting geeft aan de communicatie-uitingen. De drie kompaspijlen verwijzen niet alleen naar de kernwaarden, maar vormen ook samen een ster. Een knipoog naar het wapen van Maastricht en het streven naar 5-sterrenservice. Het logo werd gemoderniseerd en het uitgebreide palet aan behandelingen werd in het Fysio Zuyd Model gegoten. Ook voor de website werd een nieuw ontwerp gemaakt onder handen genomen: de Copywriter haalde de teksten uit de knoop en ordende deze tot begrijpelijke informatie en de Web Designer zorgde voor een overzichtelijke website. Zo’n nieuwe identiteit is ook voor de medewerkers even wennen. Daarom stelden de Copywriter en Conceptueel Vormgever een DNA-gids samen waarin de helden van Fysio Zuyd op een persoonlijke manier kennismaakten met de nieuwe uitstraling van het bedrijf én de medewerkers.

dna-gids-marketing-concept
duurzame-tas-fysio-zuyd

Klaar om verder te groeien

Fysio Zuyd is haar groeipijnen te boven. Het bedrijf oogt modern, fris én het allerbelangrijkste: als één geheel. De nieuwe visuele identiteit wordt nog verder uitgerold in verschillende brochures, afspraakkaarten en ander drukwerk. Zo is Fysio Zuyd klaar voor een nieuwe groeifase!

fyio-zuyd-marketing

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

X