Marketing voor horeca

360° Marketing voor horecaondernemers

Hoe belangrijk is optimale vindbaarheid voor jouw zaak? Hoe zorg je met de juiste marketing ervoor dat jouw horecazaak opvalt? En misschien wel het belangrijkst: Hoe houd je alle ballen hoog binnen de marketing van jouw horecazaak? Daar heeft MijnMarketing.com het 360° Marketing® Model voor ontwikkeld. Een model dat bijdraagt aan het vinden van alle blind-spots in de marketingstrategie en marketingmix.

Zorg dat je alle facetten van marketing hebt geregeld: van strategie tot tactiek tot operatie, van online tot offline. Want, succesvolle marketing gaat verder dan alleen een goede menukaart. Daar horen een mooie website, professionele foto’s, structurele social media berichten, optimale vindbaarheid, goede signing en mooie vormgeving en drukwerk bij. Samen met een team van specialisten kunnen wij ervoor zorgen dat alle middelen in volledige samenhang worden uitgedacht én uitgevoerd.

 

Het team van MijnMarketing.com staat voor je klaar!

Wil jij jouw huidige marketingmiddelen vernieuwen? Of zoek je advies op het gebied van marketing? De specialisten van MijnMarketing.com gaan graag met jou aan tafel om de juiste middelen te bedenken aan de hand van het 360° Marketing® Model.

 

Kennispartner van Horecava

MijnMarketing.com is officieel onderdeel van het platform Horecava 365, het één na grootste Horeca platform van Nederland.

 

Ontvang één van de gratis toegangskaarten voor Horecava 2021

Tijdens het online evenement Horecava Limited op 1 februari 2021 bezet MijnMarketing.com een virtueel podium. Hier zullen wij bezoekers nieuwe skills bijbrengen op het gebied van 360° Marketing®, geven wij strategische tips en leggen we de customer journey uit. Van Google tot Facebook, van fotografie tot je website, hoe zorg je voor de juiste synergie tussen alle marketingmiddelen die je inzet? Want, succesvolle marketing gaat verder dan alleen een mooie website, goed scorende social media berichten en optimale vindbaarheid. Wil je onze sessie bijwonen? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier en ontvang een gratis toegangskaart voor Horecava Limited 2021.

horecava-logo-scaled-1

    Ik ontvang graag gratis toegang!

    X