MM Toolkit

De MijnMarketing.com Toolkit staat voor je klaar om jou te helpen met al je marketingvraagstukken. Gebruik het 360º Model als onderlegger voor het vinden van al je blind-spots, zet het Kijk-Kies-Koop model in voor een goede weergave van de klantreis van jouw doelgroep en gebruik het 3H model om jouw content beter te structureren.

360º Model

Van strategie tot management, en van content tot design: bij marketing komen ontzettend veel factoren kijken. MijnMarketing.com heeft het 360º Marketingmodel ontwikkeld om te laten zien wat wij allemaal in huis hebben, maar óók om in één oogopslag te zien welke marketingmiddelen worden ingezet. Zo weet je precies wat er nodig is om de klantreis voor jouw bedrijf te optimaliseren. Grofweg bestaat het model uit drie hoofdlagen: strategie, tactiek en operationeel. Lees onze blog voor de precieze uitleg betreft het model!

Kijk-Kies-Koop model

De customer journey van MijnMarketing.com, beter bekend als het Kijk-Kies-Koop-model, wordt ook wel de klantreis genoemd. Het is een strategisch model dat gebruikt wordt om de klantenervaring van jouw doelgroep beter in beeld te brengen. Dit model is voor elke onderneming en branche bruikbaar omdat de klantreis even belangrijk is voor elke organisatie. De customer journey heeft vijf fases: de Kijk, Kies, Koop, Krijg en Koester fase. Bij het gebruik van dit model, kun je per fase bekijken hoe je jouw klanten en marketingdoelstellingen het beste kunt bereiken. Lees het blog over de precieze uitleg hier.

3H model

Het 3H-model is een model waarmee je je content beter kunt structureren en kunt onderverdelen in de drie ‘soorten’ content die er zijn: ‘Hub’ content, ‘Hero’ content en ‘Hygiene’ content. Deze drie soorten content kunnen ook aan de verschillende fases van de Customer Journey worden verbonden, zodat je op ieder moment in de klantreis wat te vertellen hebt aan je klanten, klinkt goed toch? Samen vormen deze soorten content binnen het 3H-model het ingrediënt om jouw doelgroep fan te maken van jouw merk en alles wat je aanbiedt.

Download de MM Toolkit nu

X