MM Toolkit

De MijnMarketing.com Toolkit staat voor je klaar om jou te helpen met al je marketingvraagstukken. Gebruik het 360º Marketing Model® als onderlegger voor het vinden van al je blind-spots, zet het Kijk-Kies-Koopmodel in voor een goede weergave van de klantreis van jouw doelgroep en gebruik het 3H-model om jouw content beter te structureren.

360º Marketing Model®

Van strategie tot management en van content tot design: bij marketing komen ontzettend veel factoren kijken. MijnMarketing.com heeft het 360º Marketing Model® ontwikkeld om te laten zien wat wij allemaal in huis hebben, maar ook om in één oogopslag te zien welke marketingmiddelen worden ingezet. Zo weet je precies wat er nodig is om de klantreis voor jouw bedrijf te optimaliseren. Grofweg bestaat het model uit drie hoofdlagen: strategie, tactiek en operationeel. Lees onze blog voor de precieze uitleg over het model!

Kijk-Kies-Koopmodel

Ken jij de customer journey van MijnMarketing.com, beter bekend als het Kijk-Kies-Koopmodel, al? Het is een strategisch model dat gebruikt wordt om de klantreis van jouw doelgroep beter in beeld te brengen. Het is voor elke onderneming en branche bruikbaar, omdat de klantreis even belangrijk is voor elke organisatie. Het model bestaat uit vijf fases: de kijk-, kies-, koop-, krijg- en koesterfase. Met dit model kun je per fase bekijken hoe je jouw klanten en marketingdoelstellingen het beste kunt bereiken. Lees het blog over de precieze uitleg hier.

3H-model

Het 3H-model is een model waarmee je je content beter structureert en onderverdeelt in de drie soorten content: Hub content, Hero content en Hygiene content. Deze kunnen ook aan de verschillende fases van de customer journey worden verbonden, zodat je op ieder moment in de klantreis wat te vertellen hebt aan je klanten. Dat klinkt goed, toch?

Download de MM Toolkit nu

X