mei, 2020

26may09:3011:00Webinar: Facebook ContentEen Facebook content training om je pagina te optimaliseren. Krijg inspiratie en leer hoe je afwisselende content inzet.09:30 - 11:00 Trainer: Mandy Groeneveld

Details

Heb je te weinig inspiratie voor het plaatsen van creatieve berichten op Facebook? Wil je leren hoe je meer mensen kunt bereiken? Of wil je meer interactie creëren op jouw pagina? Dan is de Facebook content training ideaal voor jou! In deze training leer je namelijk hoe je de verschillende mogelijkheden van Facebook optimaal kunt benutten. We zoomen onder andere in op: de verschillende soorten visuele & tekstuele content, de basis van smartphonografie, handige app’s, do’s & dont’s en de contentkalender.

Voor wie

De Facebook Content training is voor iedereen die geïnteresseerd is in online communicatiekanalen, maar vooral voor social media managers, online marketeers en ondernemers. Beheer jij verschillende social mediakanalen, maar krijg je, voor je gevoel, niet genoeg beloning voor je werk? Meld je dan snel aan, zodat wij je kunnen helpen bij het optimaliseren van de content op je pagina’s.

Wanneer

(Dinsdag) 09:30 - 11:00

Locatie

Webinar

Trainer

Mandy Groeneveld

Kosten

€ 119,- excl. BTW

Inschrijven

DEZE WEBINAR IS VOL

Houd onze website en socials in de gaten voor nieuwe trainingen.

 

X