Bezoek MijnMarketing.com op de Webwinkel Vakdagen!

Staan 29 en 30 maart al in jouw agenda genoteerd?

Op deze dagen vinden namelijk de Webwinkel Vakdagen plaats, dé ontmoetingsplek voor webwinkelhouders en experts op het gebied van e-commerce. Klaar voor een flinke dosis inspiratie voor jouw online marketing? Bezoek dan stand 278 van MijnMarketing.com!

Tijdens het lezingenprogramma geeft CEO Jimé Hoen een presentatie over hoe je jezelf kunt positioneren met een 360º marketingstrategie. Daarnaast geven Anna Schrander (CRO Manager) en Mandy Groenenveld (Strategisch Content Marketeer) bij onze eigen stand lezingen over verschillende thema’s. Ook geven we gratis quick-scans, zodat je weet hoe jouw e-commercebedrijf scoort op het gebied van online marketing. We nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie van onze barista van Blanche Dael! Genoeg redenen om MijnMarketing.com te bezoeken op de Webwinkel Vakdagen.

Reserveer gratis toegangskaarten

Datum: 29 en 30 maart 2023
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Alles om digitaal te scoren

Naast MijnMarketing.com staan er nog 249 andere bedrijven op de Webwinkel Vakdagen die jou inspireren over alles op het gebied van e-commerce. Van de eerste online ontmoeting met jouw merk tot de verpakking waarin jouw product bij de klant aankomt. Op beide beursdagen betreden ruim 200 inspirerende sprekers het podium om jou bij te praten over uiteenlopende onderwerpen zoals marketing automation & e-mail, user experience & CRO en content & branding.

Hier is MijnMarketing.com te vinden

Niet lang zoeken, maar snel onze stand bezoeken! Bekijk op de plattegrond waar je ons kunt vinden tijdens de Webwinkel Vakdagen.

Programma MijnMarketing.com

Anna Schrander

29 maart

11.00 – 11.15 uur
Third party cookies, zouden die niet verdwijnen? Google stelt weer uit.

13.00 – 13.15 uur
Conversie optimalisatie tips die elke webshop kan gebruiken

15.00 – 15.15 uur
Is jouw webshop toegankelijk voor de 2 tot 4,5 miljoen mensen met een beperking?

Jimé Hoen

29 maart

11.40 – 12.00 uur
Lezingenzaal 11
Positioneer jezelf met een 360º Marketingstrategie

Mandy Groeneveld

30 maart

11.00 – 11.15 uur
Social commerce;
Tips, tools en trends

13.00 – 13.15 uur
Instagram reels inzetten voor je e-commerce store, hoe doe je dat?

14.00 – 14.15 uur
7 social media tips om vandaag nog in te zetten

Dus, zien je we daar?

Laten we kennismaken op de Webwinkel Vakdagen! Wij zorgen voor een heerlijke bak koffie, een goed verhaal en een antwoord op al jouw vragen over online marketing binnen e-commerce!

    Aanmelden Webwinkel Vakdagen

    X