Drukwerk voor de feestdagen

Drukwerk voor de feestdagen

It’s the most wonderful time… om drukwerk te bestellen voor de feestdagen! Het einde van het jaar is in zicht en daarmee begint de mooiste, maar ook de drukste periode van het jaar voor veel drukkerijen. Begin dus op tijd met nadenken over hoe jij dit jaar (zakelijke) relaties of collega’s wilt verrassen! Wij zetten een paar ideeën op een rijtje.

Kerstkaarten
Het sturen van een kerstkaart gebeurt steeds minder vaak, een appje is meer van deze tijd. Hoe leuk is het dan om toch nog een kerstkaart via de post te krijgen? Laat de kerstkaart (of nieuwjaarskaart als dat meer jouw ding is) ontwerpen in je eigen huisstijl en voeg een persoonlijk berichtje toe. Papier van gerecyclede vezels, goudfolie of een glanzende afwerking? Alles kan! Zeker weten dat deze een plekje naast ieders kerstboom weet de veroveren!

Kerstpakketten
We vinden het allemaal leuk om iets te krijgen en met een kerstpakket kun je pas écht uitpakken (pun-intented)! Maar als je het doet, dan uiteraard wel met een mooi bedrukte doos in je eigen huisstijl! De mogelijke formaten zijn eindeloos. Een bedrukte doos iets te veel van het goede? Houd het dan simpel door een eigen logo sticker op elke doos te plakken.

Giftverpakking
En denk je nu: Ik heb maar een product wat ik wil geven. No worries! Ook voor een giftverpakking zijn er tal van feestelijke opties! Bedrukte wijnverpakkingen, tasjes, cadeau-enveloppen of een cadeaubonhouder. Zelfs cadeaupapier, lint en vloeipapier kan bedrukt worden met je eigen logo.

Kalender
Het liefst wil je dat mensen langer aan je denken dan alleen met de kerstdagen. Een kalender is daarvoor het ideale cadeau! Laat hem ontwerpen in je eigen huisstijl en wie weet scoort hij dit jaar het felbegeerde plekje op het bureau of aan de muur. En, dit is het moment om bepaalde dagen onder de aandacht te brengen! Tijd voor de wintercheck van de auto? Eigen evenementen uitlichten? Of gewoon de verjaardag van je medewerkers voor die persoonlijke touch.

Kerstdecoratie
Nog zo’n topper: bedrukte kerstballen of kersthangers. Of ga voor een papieren variant zodat mensen zelf hun kerstwens op kunnen schrijven en deze in een wensboom kunnen hangen.

Knutselwerk
Voor de kleinste onder ons is het altijd leuk om zelf iets in elkaar te kunnen zetten. Deel bijvoorbeeld kleurplaten uit met een kerstbal die men zelf kan uitknippen, versieren en thuis ophangen in de boom.

Natuurlijk is dit nog lang niet alles! Heb je zelf een idee of ben je juist helemaal blanco? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij denken graag met je mee hoe jij deze feestdagen onvergetelijk kan maken! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tessa Schreurs
Tessa Schreurs
[email protected]


X