I’ve got a story to tell

Eeuwen geleden zijn we al begonnen met het vertellen van verhalen om contact te leggen, mensen te raken, te enthousiasmeren of simpelweg om te informeren. In de huidige maatschappij waarin tijd kostbaar is geworden, wil men het liefst zo snel mogelijk geïnformeerd worden. Maar wat is nou de beste manier om storytelling in te zetten voor jouw bedrijf zonder daarmee tijd te verspillen? Je leest het hier! 

Het verhaal rondom een product, merk of dienst wordt storytelling genoemd. Dit kunnen bedrijven inzetten om verbondenheid, vertrouwen en loyaliteit te creëren. Verhalen hebben namelijk een positief effect op ons brein. Ze zorgen voor een emotionele lading en een samenhangend verhaal, waardoor het makkelijker is om bepaalde zaken te begrijpen en te onthouden.

De specialisten van MijnMarketing.com weten hoe ze de bouwstenen van jouw organisatie moeten omzetten tot een uniek verhaal waarbij de juiste waarde wordt gecreëerd voor jouw bedrijf.

Meer weten over storytelling? Je leest het in ons storytell artikel in M, het MijnMarketing.com Magazine. Ben je benieuwd wat storytelling kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Onze storyteller gaat graag voor je aan de slag!

Dewi Smeets
Dewi Smeets
[email protected]


X