mm-blog-banner-LimburgLeads-1140x457

Jimé Hoen spreker op Limburg Leads

Lezing: 360 graden marketing

Op 15 en 16 mei 2019 wordt MECC Maastricht omgetoverd tot hét epicentrum van de Limburgse economie tijdens Limburg Leads 2019. Niet alleen de plek om like-minded peers uit de Euregio te ontmoeten, maar ook is het twee dagen lang dé kennishub rond circulariteit, duurzaamheid, digitalisering, health & talent.

Tijdens deze inspirerende dag zal Jimé Hoen namens MijnMarketing.com een sessie verzorgen over 360 graden marketing. Kom erachter hoe je je merk in de markt zet door het inzetten van 360 graden marketing en door het optimaal benutten van de customer journey. In vogelvlucht wordt het marketingplan anno 2019 doorgelopen waarna er wordt ingezoomd op de meeste marketingkanalen: offline, advertenties, huis-aan-huis, DM, drukwerk, social media, SEO, SEA, e-mailmarketing en de website. Aan de hand van de customer journey wordt duidelijk hoe de kanalen kunnen bijdragen aan het behalen van specifieke commerciële doelstellingen.

We nodigen jou graag uit!

Namens MijnMarketing.com nodigen we je graag uit voor deze inspirerende sessie. De presentatie ‘360 graden marketing’ van Jimé Hoen is op 16 mei van 16.30 tot 17.00 in het Brightlands Theater. Het programma op deze dag start om 10.30. Ben je enthousiast geworden en wil je deze sessie graag bijwonen? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Meer informatie over Limburg Leads is te vinden via www.limburgleads.com.

Dewi Smeets
Dewi Smeets
[email protected]


X