LinkedIn integreert weer Groepen in hoofdapp!

Terug van weggeweest

   
Linkedin afb

LinkedIn herintroduceert zijn discussieplatform Groepen. Dit keer niet als aparte app, maar als onderdeel van de hoofdapp. Eerder dit jaar werd de Groepen app uit App Store verwijderd.

De geüpdatete Groepen biedt ook meteen wat meer mogelijkheden. Beheerders kunnen commentaren bijvoorbeeld vooraf modereren en berichten kunnen ook als e-mail worden verstuurd. Hiernaast ondersteunen de groepen ook mediabestanden zoals video’s. Sommige oude functies zullen echter (tijdelijk) niet meer beschikbaar zijn, waaronder de mogelijkheid voor de administrator van de groep om berichten goed te keuren voor publicatie.

Door de toevoeging van Groepen aan de hoofdapp zullen deze beter up-to-date blijven en meer voordeel halen uit het ecosysteem van het platform. LinkedIn-gebruikers zullen groepen waarschijnlijk opnieuw zien verschijnen in de hoofdapp aan het einde van de maand.

Categorie: Social Media

Tags:

Plaats een reactie

Bijspijkeren op marketing? Schrijf je in!

Tijdens onze trainingen leer je het online marketing speelveld kennen. Ga aan de slag met onze specialisten en spijker jouw marketingkennis bij.

Ready voor awesomeness?