Maak je marketing menselijk

Hoe zorg je ervoor dat content aansluit op je doelgroep?

 

Dagelijks scrollen 500 miljoen mensen door het internet. En jij bent daar één van. Er is veel content te vinden op het web. Van Facebook tot Pinterest en van een blog tot een whitepaper. Hoe val je als bedrijf dan nog op in die massa?

Wij geven je een aantal tips en tricks die je vandaag nog kunt inzetten om de aandacht van de lezer vast te houden. Als een lezer aandacht schenkt aan jouw content zorgt dit voor snellere herkenning van de bedrijfsnaam in de toekomst. Hoe bekender de bedrijfsnaam, hoe sneller de lezer over zal gaan tot aankoop of actie. En dat is wat je wil.

Onze tips op een rijtje:

 

Ben jij geïnspireerd geraakt door bovenstaande tips? Ga er dan snel mee aan de slag! Wanneer je bovengenoemde handvatten gebruikt in het creëren van content, zal je al gauw merken dat de interactie met jouw klanten verhoogt. Er zijn genoeg mogelijkheden! Probeer ze uit en kom erachter wat wel of niet werkt voor jouw bedrijf.

Wil jij een nóg diepere laag meegeven aan jouw content voor 2020? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! De specialisten van MijnMarketing.com staan graag voor je klaar.

Niels Janssen
Niels Janssen
[email protected]


X