Marketing

Marketing toegevoegde waarde door specialisatie

De ontwikkelingen rondom 360º Marketing zijn constant in beweging. Zowel door technologische ontwikkelingen als het veranderende consumentengedrag. Denk maar eens aan de snelle ontwikkelingen rondom alle socialmediakanalen, maar ook contentmarketing is in sneltreinvaart gegroeid. Marketingautomatisering wordt steeds slimmer en tegenwoordig kan alles worden gepersonaliseerd.

Alle specialisaties binnen MijnMarketing.com ontwikkelen in rap tempo mee. De nieuwe inzichten, innovaties, systemen en ervaringen helpen ons om onze specialisaties door te ontwikkelen. Waar vroeger één persoon verantwoordelijk was voor alle online kanalen, is dit al tijden niet meer denkbaar. Een Google Marketeer kan het werk van een Social Media Marketeer niet overnemen, of andersom. En dit gaat nóg verder.

Vak apart

Als Online Marketeer kun je je ook specialiseren, want een Search Engine Advertising Specialist heeft hele andere kwaliteiten dan een Search Engine Optimization Specialist. En dit geldt voor alle specialisten bij MijnMarketing.com. Niet omdat we allemaal mooie functies willen bedenken, maar omdat dit allemaal vakken apart geworden zijn. In de toekomst gaat dit nog verder gespecialiseerd worden naar afzonderlijke kanalen.

Een ander concreet voorbeeld is het containerbegrip ‘Content Creatie’. Sinds kort is het ondenkbaar dat er één persoon is die de volledige content creëert. Nee, binnen ‘Content Creatie’ kennen we een Conceptueel Vormgever, Illustrator, Animator, Grafisch Vormgever, Copywriter, Videograaf, Fotograaf, maar ook iemand die expert is in het maken van laagdrempelige content met de mobiele telefoon (smartphonografie).

Met de groei die MijnMarketing.com doormaakt, kunnen we steeds kwalitatiever invulling geven aan 360º Marketing. Puur en alleen doordat we veel meer kunnen specialiseren. En dát is wat ons warm maakt, dat is onze passie! En als je het zo bekijkt, zijn we nog maar aan het begin van onze uitdagende reis!

Wil je ook deel uit maken van ons huidige team? Bekijk dan onze vacatures.

About The Author

Jimé Hoen
[email protected]


X