facebook-shopping-1-1140x475

Shoppen via Facebook!

Shop till you drop

Shop till you drop! Met het nieuwe winkelgedeelte voor Facebook pages wordt de droom van menig shopaholic werkelijkheid.

Social media, en met name Facebook, checken we allemaal dagelijks. We komen niet alleen in contact met vrienden en familie, maar ook met producten en merken. Bij veel bedrijven is dit niet onopgemerkt gebleven. Dagelijks proberen deze bedrijven de meest relevante content te plaatsen om de gebruiker zo goed mogelijk te vermaken of te informeren. Ook wordt customer care verleend, productlanceringen aangekondigd en is Facebook een graag gezien verkoopkanaal.

Facebook shopping

Facebook blijft rondstrooien met nieuwe updates. Zo kun jij nú als bedrijf inspelen op de laatste nieuwe trend, namelijk shoppen via Facebook! Sinds kort is het mogelijk om een winkelgedeelte toe te voegen aan je bedrijfspagina en kun je producten direct vanaf je pagina aan je klanten verkopen. Het winkelgedeelte wordt weergegeven naast de andere gedeelten op je pagina, zoals je Startpagina of Info. Het is mogelijk om een productcatalogus van je winkel samen te stellen en deze te bewerken. Je kunt producten verdelen over verschillende collecties en een gedeelte met uitgelichte producten maken waarin 10 producten prominent worden getoond. Bezoekers kunnen, nadat je de producten hebt geüpload, deze meteen bekijken en kopen op elk apparaat zonder je pagina te verlaten. Een ideale manier om je producten anno 2016 te verkopen.

 

Meer weten over Facebook shopping?

Neem contact op met MijnMarketing.com en laat je adviseren door ons Social Media team.

Monique Bours
Monique Bours
[email protected]


X