insta bio

UPDATE: Instagram Reels

Wanneer je kijkt naar Instagram Reels is de kans groot dat deze feature je bekend voor komt. Het heeft namelijk erg veel weg van TikTok. Ja, hetzelfde TikTok dat in Amerika onder vuur ligt door Trump. De timing van het uitrollen van Instagram Reels is dan ook niet verrassend te noemen. Gezien de grote groei van TikTok, is het niet gek dat ook andere social media kanalen aan de slag gaan om de video mogelijkheden uit te breiden. De hoogste tijd dus om kennis te maken met Instagram Reels!

Het concept is simpel. Je maakt een (korte) video die je vervolgens kunt delen met je volgers. Om zoveel mogelijk bereik te genereren, biedt Instagram je de mogelijkheid om je video uit te breiden met allerlei extra’s. Van audio effecten tot filters tot stickers. Het aanbod is gigantisch!

Wil je zelf aan de slag gaan met Instagram Reels? Dat kan! Het is namelijk zeer gemakkelijk om je eigen video op te nemen. Dit kan door naar je camera in Instagram te gaan, onderaan te kiezen voor Reels en het opnemen kan beginnen! Een groot aantal celebrities, zoals bijvoorbeeld Will Smith, heeft ook al flink geëxperimenteerd met Reels. Ook bedrijven, waaronder Louis Vuitton, hebben deze nieuwe feature gelijk benut. Ook voor bedrijven is Instagram Reels namelijk uitermate geschikt om de doelgroep op authentieke wijze kennis te laten maken met een product of dienst. Kortom, jij kunt niet meer achterblijven!

Kun je niet wachten om te beginnen om jouw eigen, unieke Instagram Reels te creëren, maar weet je niet waar je moet beginnen of waar de kansen voor jouw bedrijf liggen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en onze social media marketeers gaan aan de slag om jou alle ins & outs van Reels te leren!

Dewi Smeets
Dewi Smeets
[email protected]


X