Auto Coumans

De uitdaging #Ambitie

Auto Coumans presenteert al meer dan 35 jaar uitgesproken automerken. Een hecht familiebedrijf waar je de emotie voelt zodra je de showroom binnenstapt. Dat Auto Coumans kennis en liefde voor auto’s, vakmanschap en een A-locatie heeft, staat vast. Als officiële en enige FCA-dealer van Zuid- Limburg is de komst van het merk Jeep meer dan welkom. Hiermee wordt het beste van twee werelden verenigd: het aanbod in praktisch gebruiksgemak voor de stad en een avontuurlijke inslag voor buitenactiviteiten. Maar op welke manier introduceer je een nieuw automerk dat niet geheel Italiaans is? Hoe blijf je onderscheidend, maar als bedrijf toch dicht bij jezelf? Team MKB ging vol passie en enthousiasme aan de slag.

Onze aanpak #Passie

Tijd om een samenhangend verhaal te creëren. Als eerste heeft er een strategische en creatieve brainstormsessie plaatsgevonden. Hierna zijn de doelstellingen en communicatiepijlers opgesteld. Er is meer nodig dan de kracht van herhaling om herkenbaarheid te creëren. Naast continuïteit is verdieping door kennisdeling een onmisbaar onderdeel binnen de nieuwe strategie. Aansluitend werd er gekeken naar de look and feel van het bedrijf. Alles moet kloppen vóórdat je de showroom bezoekt. Zo is er een nieuwe huisstijl ontworpen die onderscheidend is en direct aansluit op de drie pijlers: passie voor auto’s met karakter, zorgeloos onderweg en persoonlijk & vertrouwd. De nieuwe stijl en strategie worden in alle on- en offline marketingactiviteiten doorgevoerd. Van een nieuwe website tot social media en van autobestickering tot offline mailingen.

De doelstelling #Resultaat

Auto Coumans heeft in MijnMarketing.com een ware sparringpartner gevonden op het gebied van marketing. Het team zit samen in een supersnelle Alfa Romeo 4C. Auto Coumans als de gepassioneerde autoliefhebber en MijnMarketing.com als navigator. Er wordt snel geschakeld. Het resultaat? Nieuwe inzichten. Zo wordt de doelgroep meegenomen in het verhaal en sluiten de drie pijlers naadloos aan op de marketingdoelstellingen.

    Aan de slag met marketing?

    X