De Roosterhoeve

De uitdaging #Ambitie

Hilton, Van der Valk, Ibis en Marriott. Hotelketens met grote naamsbekendheid. Maar hoe profileer je je als stand alone hotel in Roosteren? Een authentiek hotel met verschillende wellnessfaciliteiten, een á la carte restaurant, multifunctionele zalen voor zakelijk en leisure en een officiële trouwlocatie. Hoe laat je zien dat een 40 jaar jong familiebedrijf helemaal met de tijd mee gaat? Een uitdaging waarmee MijnMarketing.com aan de slag ging.

Onze aanpak #Passie

Een nieuw logo, frisse fotografie en een eigentijdse huisstijl vormen de basis voor de re-branding van De Roosterhoeve. Deze onderdelen vormen de look and feel van dit authentieke, bourgondische hotel. Zodra de basis stond, is het team aan de slag gegaan met een doorvertaling naar de social kanalen. De faciliteiten, de sfeer, de omgeving en events worden via deze kanalen in beeld gebracht. Dankzij gesegmenteerde advertising met nauwkeurige targeting wordt de doelgroep gericht bereikt. Hierdoor blijven de kosten in de hand terwijl de resultaten behaald worden.

De doelstelling #Resultaat

Door een slimme balans tussen organische berichten en advertentiesets via Facebook en Instagram, is er een duidelijke toename in verkeer naar de website gegenereerd. Het resultaat? 20% meer overnachtingen en volgeboekte evenementen! Hoewel social media over het algemeen ingezet wordt als branding-middel, bewijst De Roosterhoeve dat je ook hier concrete conversies kunt genereren.

    Aan de slag met marketing?

    X