Boels Zanders Advocaten

De uitdaging #Ambitie

MijnMarketing.com is structureel aangesloten op Boels Zanders Advocaten om te ondersteunen in alle marketingactiviteiten, waaronder employer branding. Met ‘employer branding’ draag je zorg voor je merk als werkgever. Een belangrijk onderdeel in het marketingplan van Boels Zanders Advocaten, het grootste advocatenkantoor van het zuiden. Een aspect van employer branding bij Boels Zanders was het Boels Zanders Festival. Hoe pak je de gehele communicatie rondom zo’n evenement op een creatieve en effectieve manier aan? En hoe laat je dit aansluiten bij de drie pijlers en tevens kernwaarden van Boels Zanders: ‘Samen’, ‘Dichtbij’ en ‘Oplossingsgericht’? MijnMarketing.com ging aan de slag!

Onze aanpak #Passie

Hoe kunnen we alle medewerkers vooraf enthousiasmeren en hoe houden we dit warm tot het daadwerkelijke evenement? Hier komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Allereerst is het team aan de slag gegaan met het opstellen van een creatief concept. De uitstraling dient natuurlijk feestelijk te zijn, maar moet ook passen binnen de corporate stijl van Boels Zanders. Deze ‘huisstijl’ is omgezet naar een unieke middelenmix. Van een uitnodiging in de vorm van een bierviltje tot een interactieve eventwebsite. Het creëren van beleving ging tijdens het feest gewoon door. Zo zijn er deze avond foto’s gemaakt en ontving iedereen na afloop van het evenement een gepersonaliseerde kaart met eigen foto als bedankje. Als kers op de taart realiseerde MijnMarketing.com een speciaal magazine genaamd BZNDR, Boels Zanders Magazine. De gasten kregen dit aan het eind van de avond mee als geschenk.

De doelstelling #Resultaat

De doelstelling van het Boels Zanders Festival was om zoveel mogelijk medewerkers van alle vestigingen te enthousiasmeren voor het event en ze het ‘samen’ gevoel van de organisatie te laten voelen. We kijken terug op een geslaagde avond met een mooie opkomst van 73% van alle genodigden.

    Aan de slag met marketing?

    X