Brand New Day

De uitdaging #Ambitie

Begrijp jij iets van jouw pensioen? Veel ingewikkelde termen en zware documenten passeren vaak de revue. Brand New Day wil hun informatie op een zo gemakkelijk mogelijke manier overbrengen. Voor MijnMarketing.com de perfecte uitdaging om ‘ingewikkelde pensioen-materie’ om te zetten naar een begrijpelijk en prettig ogend geheel waarbij de klant altijd als middelpunt wordt gezien. Hoog tijd voor een verfrissend geluid binnen de pensioenbranche.

Onze aanpak #Passie

Een vernieuwende manier van communicatie wordt bij Brand New Day over alle kanalen doorgetrokken. Naast jaarverslagen worden ook onderzoeken, feestgroeten en inhoudelijke informatie door MijnMarketing.com omgezet naar verrassende infographics. De huidige brochures, roll-up banners, html-banners en vele andere huisstijldragers zijn in de creatieve huisstijl en tone of voice omgezet. Daarnaast is het Development Team aan de slag gegaan om gebruiksvriendelijke, technische calculators in de website te bouwen. Alles om de klant het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De doelstelling #Resultaat

Bij Brand New Day gaat MijnMarketing.com voor ‘verrassen’ en ‘klanttevredenheid’. Zowel voor Brand New Day zelf als voor hun klanten. Als zij positief verrast reageren op de ontworpen uitingen dan weten we dat we goed bezig zijn! Iedere keer willen we nét iets anders leveren, zodat Brand New Day er ten opzichte van hun concurrentie uit springt.

    Aan de slag met marketing?

    X