Thermae 2000

De uitdaging #Ambitie

Thermae 2OOO, gelegen op de top van de Cauberg, is flink aan het vernieuwen. Van nieuwe suites tot een nieuw buitengebied met een prachtuitzicht, van een Ladies Night met wijnyoga tot een geheel nieuwe belevingswereld ‘Infinitum’. Aan MijnMarketing.com de mooie taak om Thermae 2000 te ondersteunen in hun marketingstrategie.

Onze aanpak #Passie

Als uitgangspunt is er een analyse gemaakt van alle online campagnes die op dat moment actief waren: van online vindbaarheid tot Google Advertising, van social media tot e-mailmarketing, van content tot conversie. Uit deze analyse is naar voren gekomen dat Thermae2OOO volwassen campagnes draaide, maar dat we zeker nog ruimte was voor verbetering. MijnMarketing.com heeft een verbeterplan opgesteld welke vervolgens in nauwe samenwerking met het interne team van Thermae2000 en Team Leisure van MijnMarketing.com tot uitvoering is gebracht. Een goede samenwerking tussen beide teams is de absolute sleutel tot succes! De campagnes worden aan de hand van de opgestelde targets doorlopend bijgeschaafd. Vervolgens vindt er maandelijks een evaluatie met alle disciplines plaats waarbij strak op de targets gestuurd wordt.

De doelstelling #Resultaat

De doelstelling is om de nieuwe beleving over te brengen op bestaande en potentiële klanten en om de maandelijks gestelde targets te behalen. En dat lukt! Dit kwartaal vieren de teams de eenjarige succesvolle samenwerking en worden er nieuwe doelstellingen opgesteld voor het komende jaar.

    Aan de slag met marketing?

    X