De Groeischakelaar

De uitdaging #Ambitie

Het aandeel van MKB bedrijven in Zuid-Limburg is slechts 35%, terwijl dit landelijk 50% is. Daarnaast kampt Limburg met vergrijzing en het algeheel achterblijven van het innovatievermogen. Dit baart zorgen. Vanuit ondernemend Limburg is De Groeischakelaar ontstaan om alle MKB ondernemers in Limburg te faciliteren in hun groei en/of innovatie. Het doel? Van Limburg de meest innovatieve provincie van Nederland maken. Aan MijnMarketing.com de taak om De Groeischakelaar te vermarkten en de naamsbekendheid te vergroten. Alles in het teken van innovatie voor het Limburgse bedrijfsleven.

Onze aanpak #Passie

Allereerst is er een strategisch fundament gelegd, waaruit een marketingplan en huisstijl zijn ontstaan. De formulering van de Why, How & What waren hier een belangrijk onderdeel van. Evenals de tone of voice. De Groeischakelaar streeft ernaar om de taal van de ondernemer te spreken. Geen vakjargon, maar heldere, begrijpelijke taal met een jonge en hippe touch. Al deze elementen zijn vervolgens door de 360 graden aanpak van MijnMarketing.com in de markt gezet. Van de inrichting van het kantoor tot het communiceren via LinkedIn en van het organiseren van evenementen tot het design van een nieuwe website. Alles om een lage drempel te creëren om De Groeischakelaar in te schakelen en innovatie te bevorderen.

De doelstelling #Resultaat

Zie hier de verwachte resultaten voor 2019, vastgesteld in het strategisch marketingplan. Hoe het er nu uitziet, zullen deze resultaten ruim behaald worden. Het team ligt mooi op schema!
1.457 Limburgse ondernemers faciliteren in groei en innovatie.

+770 Ondernemers actief betrokken in projecten.
+440 Ondernemers actief in contact brengen met innovatie thema’s.
+22 Supportprocessen.
+165 Acceleratiegesprekken. +60 1e stappen naar innovatie.

    Aan de slag met marketing?

    X