Zorggroep Triade

De uitdaging #Ambitie

Zorggroep Triade is een belangrijke regionale aanbieder voor ambulante begeleiding, forensische zorg en maatschappelijke ondersteuning. Om mensen te helpen die het lastig vinden om hun draai te vinden in de huidige maatschappij heeft Zorggroep Triade een realistische werkomgeving gecreëerd. Na maanden plannen en bouwen is een bijzonder lunchcafé gerealiseerd: Triade 44. Maar hoe zet je zo’n speciaal concept in de markt? Vol passie en energie ging MijnMarketing.com aan de slag met de branding van Triade 44.

Onze aanpak #Passie

Na een sterke re-branding van het hoofdlogo en de huisstijl van Zorggroep Triade is het logo van Triade 44, als ‘zusje’ van de zorggroep, tot stand gekomen. Het logo is vervolgens omgezet naar een huisstijl en deze is uiteindelijk uitgerold over de verschillende marketingkanalen. Van menukaarten tot een nieuwe website, van bestekhoesjes tot verlichte zuilen en van bewegwijzering tot placemats.

De doelstelling #Resultaat

Om iedereen rustig te laten wennen aan zijn/haar nieuwe werkplek, is er gekozen om Triade 44 in stilte te openen. Ondanks het feit dat de opening destijds niet groots gecommuniceerd is, wisten mensen het bijzondere lunchcafé vanaf dag één te vinden. In september 2019 heeft de officiële opening met hoog bezoek van burgemeester Leers plaatsgevonden. Er zijn in totaal 166 mensen uitgenodigd en met een opkomst van 125 gasten kunnen we de opening zeer succesvol noemen.

    Aan de slag met marketing?

    X