Samen naar een duurzame toekomst

EMMA Safety Footwear ontwikkelt en produceert de veiligste voetbescherming. Zij is een internationaal toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf. Al jaren is er een nauwe samenwerking met MijnMarketing.com om alle uitingen en communicatie van het bedrijf in goede banen te leiden.

EMMA-results

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een van de belangrijkste speerpunten van EMMA Safety Footwear is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een doel dat MijnMarketing.com zelf ook actief nastreeft. Het jaarlijks terugkerende Sustainability Report is een weergave van de belangrijkste doelen en resultaten van EMMA. Naast cijfers en figuren over de ecologische impact en doelstellingen etaleren zij zo hun belangrijkste visie naast veiligheid: ‘de circulaire supply cycle regisseren en beheersen’. Onze Grafische Vormgevers hebben de teksten en beelden zo gecombineerd om de boodschap van duurzaamheid op bijna elke pagina te benadrukken. De duurzame doelen zijn op inzichtelijke wijze in beeld gebracht en voor iedereen te begrijpen. En het ziet er nog mooi uit ook.

Een duurzaam jaarverslag

Naast een Nederlandse versie is er ook een Engelstalige versie uitgewerkt. De boodschap van duurzaam ondernemen wordt zo ook op de internationale markt uitgezet. Natuurlijk heeft een gedrukt jaarverslag in twee talen een grote impact op het milieu. Daarom drukken we hem ook niet! In lijn met de visie van EMMA duurzaamheid zorgt MijnMarketing.com voor een digitale verspreiding. Zo een laten we juist een ‘positieve voetafdruk’ achter. Zo kunnen onze kinderen en kleinkinderen nog generaties EMMA schoenen dragen.

emma-jaarverslag-ontwerp
EMMA Sustainability Report

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

X