FLEURIGE CONTENT EN BLOEIEND RESULTAAT VOOR GREEN ROOF SHOP

Groen, groener, groenst. Green Roof Shop gaat voor een groenere wereld. Die realiseer je niet van vandaag op morgen, maar álle beetjes (klein én groot) dragen hieraan bij. Als het aan Green Roof Shop ligt, hullen we de dakpannen op het huis in een bloeiende groene deken met sedum, bloemen, kruiden of andere geschikte vegetatie. Zo dragen de webshop én haar klanten bij aan een duurzaam en prettig leefklimaat voor mens en dier.

OPDRACHTGEVER
Green Roof Shop

Specialisaties
Content Creatie
Copywriting
Fotografie
Marketing Management
SEA
SEO
SMA
SMB
Strategisch Advies
Videografie
Websitebeheer

Green Roof Shop

Van zaadje naar plant

De webshop van Green Roof Shop is sinds januari 2022 live. De eerste zaadjes met ideeën waren al gezaaid, hoog tijd om deze tot bloei te laten komen met wat krachtige voeding van MijnMarketing.com! Aan de hand van strategische sessies werden drie hoofddoelen bepaald: meer naamsbekendheid in Nederland, meer conversies in de webshop en kennisleider worden op het gebied van aanleg, onderhoud en de effecten van een groendak.

Klaar om te groeien

Na het leggen van een strategische fundering, gingen de specialisten van MijnMarketing.com aan de slag met creatieve 360º Marketing. Onder andere in de vorm van campagnes, volledig afgestemd op de de customer journey van de verschillende buyer persona’s. Green Roof Shop verkoopt een seizoensgebonden product en moet daarom het hele jaar door online zichtbaar zijn zodat potentiële klanten op tijd kennismaken met de producten. Van een bloembollencampagne in het najaar tot een campagne waarin duurzaamheid centraal staat. Waar met Social Media Advertising middels carrousels werd ingezet op het vergaren van volgers, werd met SEA de focus gelegd op het vullen van funnels voor de volgende fase in de customer journey. De Copywriter, SEO Specialist en Content Creator werkten nauw samen voor betere online vindbaarheid en het delen van kennis middels blogs en social media berichten op Pinterest, Facebook en Instagram. De Marketing Manager coördineerde alle werkzaamheden en borgde de snelle én centrale communicatie met de opdrachtgever.

Green Roof Shop Mockup

De eerste oogst is binnen

De losse eindjes zijn verleden tijd. Green Roof Shop staat in volle bloei! Niet alleen zien de feeds op de social media kanalen er fris en stralend uit, ook op de website worden maandelijks informatieve en inspirerende blogs geplaatst die de positie als kennisdeler verstevigen. Middels de advertenties worden funnels gecreëerd, die in de koopfase voor conversies gaan zorgen! Let’s grow together!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

+31 853 030 093

X