“SAMEN BOUWEN AAN #RESULTAAT

Bouwplantoetsing, daglicht-, ventilatie- en BENG-berekeningen… Klinkt dit jou bekend in de oren?
De specialisten van Handel Bouw Advies in ieder geval wel! Dagelijks helpen zij architecten, project-, vastgoedontwikkelaars en particulieren met deze en nog meer andere complexe berekeningen die van groot belang zijn voor omgevings-vergunningen. Maar hoe zorg je ervoor dat deze specialistische diensten online vindbaar worden? Juist, met SEO!

OPDRACHTGEVER
Handel Bouw Advies

Specialisaties
Conversie Optimalisatie E-mailmarketing
Marketing Management
Search Engine Optimization
Search Engine Advertising

ZELF DE TOUWTJES IN HANDEN

Een website is één van de belangrijkste marketingkanalen die een bedrijf kan hebben. Betere online vindbaarheid, meer bezoekers op de website en meer klanten, offerteen contactaanvragen genereren via de zoekmachine, daar wilde Handel Bouw Advies naartoe. Door het slim inzetten van Search Engine Optimization (SEO) steeg het bedrijf zo in positie dat andere marketing-kanalen overbodig werden.

“HET VERTROUWEN WINNEN VAN GOOGLE GAAT VERDER DAN HET VOLGEN VAN EEN AANTAL REGELS.”

ÉÉN TEAM, ÉÉN TAAK

Het vertrouwen winnen van Google gaat verder dan het volgen van een aantal regels. Door het intensieve contact tussen Handel Bouw Advies en MijnMarketing.com, kon er snel worden geschakeld en bijgestuurd. Het slim inrichten van landingspagina’s, de inzet van interne en externe links en het toegankelijk maken van de website, zorgden voor een extreme groei in vertoningen en kliks. Vooral het delen van de expertise op een begrijpelijke manier bleek uitermate goed te werken.

Regels en uitleg rondom bouw-besluiten zitten vaak vol met lastig vakjargon. Handel Bouw Advies herkende dit en speelde hier goed op in. De SEO Specialist ging vervolgens verder met optimalisaties op het gebied van SEO. Inspelen op actuele thema’s en het zoek-gedrag voorspellen zijn ook elementen die structureel werden toegepast. Samen op het juiste moment de juiste beslissingen maken, dat is écht samenwerken.

ZOEKWOORDENPOSITIE IN GOOGLE

Hoe draait de zon
Gemiddeld #1
Zoekvolume: 480 maandelijks

Beng berekening
Gemiddeld #1
Zoekvolume: 880 maandelijks

RC-waarde berekenen
Gemiddeld #1
Zoekvolume: 17.000 maandelijks

THE ONLY WAY IS UP

Zoek je een bedrijf dat verschillende bouwplantoetsingen kan uitvoeren? Grote kans dat je Handel Bouw Advies in de resultaten van Google tegenkomt. Mede door de inspanningen van de SEO Specialist is het aantal vertoningen van 2019 tot 2022 gestegen met 2993%! In dezelfde periode is het bedrijf van plek 34 naar 21 gestegen in de zoekresultaten. Cijfers waar je de SEO Specialist én de ondernemer ’s nachts voor wakker mag maken! Op naar nóg meer mooi resultaat voor en mét Handel Bouw Advies. Om de groei nog verder door te zetten zijn E-mailmarketing, SEA en Conversieoptimalisatie toegevoegd aan de strategie.

raket

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

+31 853 030 093

X