Grenspaal 12

De uitdaging #Ambitie

Grenspaal 12, bestaande uit grensverleggende infraplanners, bedenkt slimme oplossingen voor uitdagingen op het gebied van infrastructuur en mobiliteit. Oplossingen die de samenleving in beweging brengt. De dienstverlening van Grenspaal 12 is erg breed en veelal ingewikkeld wat het in de meeste gevallen lastig maakt om kort en krachtig uit te leggen waar de organisatie precies voor staat. Hoe omvat je zo’n verscheidenheid aan dienstverleningen en hoe kan dit terugkomen in de positionering van de kernwaarden? Een uitdaging waarmee het team van Grenspaal 12 aanklopte bij MijnMarketing.com.

Onze aanpak #Passie

Samen met de partners van Grenspaal 12 en specialisten van MijnMarketing.com zijn er via strategische sessies verschillende onderdelen aan bod gekomen zoals: The Why, de bedrijfsdoelstellingen, doelgroepen, dienstverleningen en kernwaarden. Uit deze sessies kwam duidelijk naar voren dat Grenspaal 12 een persoonlijke organisatie is, die het belangrijk vindt om een hecht, stabiel en op elkaar ingespeeld team te hebben, dat haar opdrachtgevers op hun wenken kan bedienen. Vanuit deze insteek is gekeken hoe de dienstverlening en kernwaarden op een aantrekkelijke manier kan worden vormgegeven, zodat in één oogopslag duidelijk wordt wat de identiteit van de organisatie is en met welke vraagstukken je bij Grenspaal 12 terecht kunt.

De doelstelling #Resultaat

De uitkomst is een creatief concept dat bestaat uit vier overkoepelende pijlers: verkeer, techniek, omgeving en proces. Alle uitdagingen worden namelijk vanuit een interdisciplinaire invalshoek aangevlogen. Eén tafel waarbij verkeer, techniek, omgeving en proces samenkomen. De vier pijlers zijn samengebracht in een cirkel die een rotonde uitbeeldt. Een rotonde die niet alleen staat voor de pijlers, maar ook dient als directe link naar infrastructuur en mobiliteit. Als klapper op de vuurpijl heeft deze creatieve rotonde geleid tot een ware Grenspaal 12 statafel. Een tafel die makkelijk meegaat van klant tot klant, waarbij het team van specialisten samen met de opdrachtgevers ieder vraagstuk kan benaderen vanuit de verschillende invalshoeken. Een ware ijsbreker die al bij menigeen meteen een lach op het gezicht heeft getoverd.

    Aan de slag met marketing?

    X