Jumbo

De uitdaging #Ambitie

Jumbo, wie kent het grote gele logo niet?! MijnMarketing.com verzorgt al vele jaren grafisch vormgeving, drukwerk, cluster websites, creatieve campagnes, social media en personeelswervingscampagnes. In deze casus zoomen we in op dit laatste, de personeelswerving. De vraag vanuit Jumbo luidt: “Hoe kunnen we op een creatieve manier medewerkers aantrekken die dag in dag uit met een glimlach service bieden aan onze klanten?”. Met dit vraagstuk op zak ging MijnMarketing.com samen met Jumbo aan de slag om een wervingscampagne op te zetten. Een campagne waarbij het werven van ‘superhelden’ centraal staat.

Onze aanpak #Passie

Out of the box? Dat is voor MijnMarketing.com geen probleem. Aan de hand van verschillende meetings is het Jumbo Team binnen MijnMarketing.com aan de slag gegaan om een creatieve campagne op touw te zetten die naadloos aansluit op de doelgroep. Hieruit is de ‘superhelden’ campagne ontstaan. De naam zegt het al, een campagne waarbij het werven van superhelden centraal staat. Van campagnebeeld tot tekst, alles in lijn met een gedegen strategie. Natuurlijk moest ook de look-and-feel aansluiten op de huisstijl van Jumbo. Deze stijl is uiteindelijk doorvertaald naar de verschillende middelen die de campagne ondersteunen, zowel online als offline.

De doelstelling #Resultaat

De campagne omvat een volledig nieuwe website, gericht op gemak voor de sollicitant. Via social media is er ingezet op het creëren van awareness en in de winkels zijn verschillende vormen van creatief drukwerk ingezet. Van ansichtkaarten tot roll-up banners. Zo kunnen de potentiële nieuwe medewerkers niet meer om de campagne heen. En het resultaat mag er wezen! De eerste weken zagen de filiaalmanagers hun mailbox overstromen met sollicitaties van nieuwe superhelden. Hét resultaat van een 360° marketingcampagne. En daar zijn we bij MijnMarketing.com trots op.

    Aan de slag met marketing?

    X