Limburg na Corona

De uitdaging #Ambitie

Het jaar 2020 heeft voor ons allemaal in het teken gestaan van de coronacrisis. Op verschillende fronten heeft deze crisis schade aangericht. Hoe komen we samen uit deze crisis? Dat is waar Taskforce BEST zich voor heeft ingezet en onderzoek naar heeft gedaan. Alle bevindingen vormen samen ‘Limburg na Corona’. Het college van Gedeputeerde Staten van de Provincie Limburg zetten zich in, om de schade van de coronacrisis te beperken en om bij te dragen aan herstellende bewegingen. Om dit advies tot stand te brengen, heeft Taskforce BEST de hulp ingeschakeld van verschillende burgers en ondernemers, maar ook van MijnMarketing.com.

Onze aanpak #Passie

De bevindingen zijn gebundeld in het Limburg na Corona Magazine. Een combinatie van feitelijke onderzoeken van verschillende bronnen met meningen en bevindingen van deskundigen. Een offline als ook een online magazine van 20 pagina’s die is vormgegeven door MijnMarketing.com, geheel in de Limburg na Corona huisstijl. De interactieve elementen ontbreken er niet aan! Video’s kunnen worden teruggekeken middels een QR-code. Op 8 oktober werd het magazine gepresenteerd in een talkshow, die live te volgen was via de website. Bijna 300 kijkers keken live mee! Het project heeft gezorgd voor een gericht toekomstbeeld: een leven na de crisis, waarbij alle groepen van de samenleving meegenomen, gehoord en beschreven zijn.

De doelstelling #Resultaat

Bij dit collectieve project was MijnMarketing.com één van de partners die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het advies middels verschillende middelen en kanalen. Het aangesloten team is het project gestart met het ontwerpen van een herkenbare en creatieve huisstijl. Een huisstijl die vervolgens volledig is doorgevoerd op de website en alle social media kanalen. Om een gericht advies uit te brengen zijn alle leden van Taskforce BEST afzonderlijk van elkaar geïnterviewd. Hierin deelden ze hun ervaringen, hun kijk op de betreffende sectoren en gaven ze hun meningen met betrekking tot de Coronacrisis in Limburg. Deze interviews werden verspreid via de website en social media kanalen. Daarnaast heeft MijnMarketing.com 10 reportages opgenomen met zowel burgers, ondernemers als ook overheidsorganen. Tijdens de reportages gaven zij inzicht hoe Corona hun leven en/of onderneming heeft beïnvloed.

    Aan de slag met marketing?

    X