MergelRijk

De uitdaging #Ambitie

MergelRijk is het leukste ondergrondse uitje! In 2014 is MergelRijk gebouwd in de grotten van Valkenburg. Middels verschillende activiteiten heeft MergelRijk een divers aanbod weten te ontwikkelen voor alle leeftijden. Afgelopen jaren heeft de organisatie dan ook een mooi bezoekersaantal mogen verwelkomen. Echter blijft het bezoekersaantal de laatste jaren gelijk, ondanks de diverse marketingmiddelen die ingezet werden. Daarnaast ziet de organisatie een duidelijke shift in bezoekers daar tegenwoordig veelal gezinnen met kinderen MergelRijk weten te vinden.

Onze aanpak #Passie

Op basis van een strategische sessie is MijnMarketing.com dan ook aan de slag gegaan met het achterhalen waar MergelRijk voor staat, wat het bedrijf wil uitdragen en het formuleren van bijbehorende doelen. Deze informatie is vertaald naar een pragmatisch communicatieplan die tevens het fundament vormt voor de samenwerking. Vervolgens heeft er een re-branding plaatsgevonden die beter aansluit bij de doelgroep. Van een nieuwe huisstijl tot een nieuwe website en van social media tot drukwerk. Het doel van MergelRijk is, om middels prachtige mergel- en zandsculpturen, educatieve en historische verhalen te vertellen terwijl de bezoeker op zelfstandige wijze door het ondergrondse gangenstelsel wandelt. Door een nieuwe huisstijl en het cross mediaal inzetten van zowel online als offline kanalen delen we het verhaal van MergelRijk.

De doelstelling #Resultaat

Een volledig nieuwe huisstijl heeft ervoor gezorgd dat MergelRijk een breder publiek weet aan te spreken, visualiseert daarnaast duidelijk het verhaal dat schuilgaat achter MergelRijk en leidde tevens tot een professionaliseringslag. Met de nieuwe huisstijl als fundament bouwde MijnMarketing.com een nieuwe website en werden diverse communicatie uitingen uitgerold. Daarnaast draagt MijnMarketing.com zorg voor het beheer van de social media kanalen zoals Facebook en Instagram en wordt er Google advertising ingezet. Op deze manier weet men dat een bezoek aan MergelRijk niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan het Limburgse Heuvelland. MergelRijk, het leukste ondergrondse uitje!

    Aan de slag met marketing?

    X