Peetjes Favorieten

De uitdaging #Ambitie

Peetjes Favorieten is een duurzaam modemerk voor het hele gezin. Eigenaresse Petra startte vol passie in 2016 met enkele kledingstukken. Al snel kwam ze erachter dat haar bedrijf haar niet alleen heel gelukkig maakt, maar er kwam ook steeds meer vraag naar nieuwe items. In 2019 is Peetjes Favorieten gegroeid naar meer dan 250 unieke, duurzame en eerlijke items. Tijd voor een professionaliseringsslag!

Onze aanpak #Passie

Allereerst is MijnMarketing.com aan de slag gegaan met het creëren van een nieuw logo met bijbehorende huisstijl. Na verschillende sessies zijn de volgende kenmerken voor Peetjes Favorieten gedefinieerd: speels, vrolijk, flexibel en een tikkeltje kinderlijk. Deze kenmerken komen uiteindelijk tot uiting in een nieuw logo met handgetekende monstertjes. Deze kunnen bij elke uiting een andere uitstraling en vorm hebben. De monstertjes staan voor het unieke karakter van Peetjes Favorieten en zullen zorgen voor een stukje herkenbaarheid. De bijbehorende nieuwe huisstijl is doorgevoerd in alle offline communicatiemiddelen en in de nieuwe website www.peetjesfavorieten.nl.

De doelstelling #Resultaat

De nieuwe huisstijl ondersteunt de ambitie van Petra om van Peetjes Favorieten een herkenbaar merk te maken. Het resultaat is een ijzersterke branding die Peetjes Favorieten vlekkeloos reflecteert. De website en offline communicatiemiddelen ogen professioneler en ook de techniek die achter de website zit maakt alles een stuk gemakkelijker. Zo is er een automatische koppeling met een van de grootste partnerplatformen van Nederland/België zodat de items maar op één plek ingeladen hoeven te worden.

    Aan de slag met marketing?

    X