Oude Mijnkoloniën in de schijnwerpers

In het hart van Heerlen, Brunssum en Schinveld beheert Stichting Weller Wonen zo’n 9.500 woningen. Sommige buurten zijn getekend door grauwe historie en verdienen het om weer op te bloeien. De Oude Egge, een wijk waar vroeger de Oude Mijnkoloniën waren, is daar een mooi voorbeeld van. In vijf jaar tijd kreeg de buurt een metamorfose. Reden voor een feestje voor de hele wijk. Maar ook voor meer bewustwording bij belangrijke investeerders middels een symposium.

OPDRACHTGEVER
Stichting Weller Wonen

Specialisaties

Event Management, Grafische VormgevingMarketing ManagementVideografie

De touwtjes uit handen nemen

Aan MijnMarketing.com de taak om beide evenementen van A tot Z te organiseren. Enerzijds een onvergetelijk buurtfeest neerzetten en anderzijds een inspirerend en interactief symposium op touw zetten dat een belangrijke boodschap verspreidt. Van het regelen van bussen voor een tour door de wijk tot de catering bij het buurtfeest tot zeer belangrijke vergunningen. En dat met een deadline binnen zes weken. Geen probleem, dát gaan we doen.

Weller-symposium-rollupbanner

Een praktisch aanvalsplan

In een race tegen de klok zetten MijnMarketing.com en Stichting Weller Wonen hun creatieve breinen aan het werk! In no-time zorgde de Event Manager voor een sfeervolle setting, compleet met situatieschetsen, smakelijke horecavoorzieningen, opvallende signing, feestelijke decoraties, getalenteerde artiesten en nog veel meer. De Grafisch Vormgever gaf het symposium een geheel eigen look and feel met een vernieuwde online en offline huisstijl. De Wellerdag werd gehuld in de vertrouwde huisstijl van de woonstichting. Bovendien gaf de Marketing Manager waar nodig advies over de communicatie voor beide evenementen. De Videograaf was op beide evenementen aanwezig om deze mooie momenten in beeld vast te leggen in een aftermovie.

Wandel fietskaartje

#Resultaat

Het harde werk en de toewijding van beide partijen hebben hun vruchten afgeworpen. Het buurtfeest trok vele enthousiaste bewoners en liet zien dat er een grote saamhorigheid heerst. Een mooi resultaat van jarenlang bouwen! Het symposium liet een blijvende indruk achter en het belang van de Oude Mijnkoloniën is nu aan de orde van de dag, met meer acties en aandacht dan ooit tevoren. Op de site van Weller Wonen kan je een impressie vinden van de dag.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Neem contact met ons op!

X